. .. .. .. .. .. .
. .

Krémeš od Vierky - RECEPT 3510

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 6166 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Krémeš od Vierky


[ recept č. 3510 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1 liter vody
2 balíčky Zlatého klasu
2 balíčky vanílkového cukru
20 dkg práškového cukru spolu uvariť na hladký krém. Nechať vychladnúť
Potom vyšlahať 9 bielkov a zľahka zmiešať s vychladnutým pudingovým krémom.

2 tégliky šlahačky
2 stužovače šlahačky
2 PL práškového cukru spolu vyšlahť.

Cesto na krémeš
10 dkg hladkej múky
1 Palmarin – spolu zmiesiť
20 dkg hladkej múky
1 žĺtok
1 PL octu a trošku soli, trošku vlažnej vody


POSTUP PRÍPRAVY

Obe cestá spracovať a potom zložiť 3 x rozvaľkať. Rozdeliť na 2 časti, ktoré na opačnom plechu zvlášť upečieme.
Horné cesto za tepla pokrájať na kocky.Spodné dať do plechu a naliať pudingový krém za horúca a po vychladnutí dať šlahačkový krém a potom poukladať na kocky pokrájané II. cesto. Vrch možno poliať čokoládou . Nechať vychladnúť, aby krém stuhol.
<< Krémeš z BB keksov | Krémeš od Vierky | Dá sa to zjesť >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu