
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYŽA A CESTOVINY |
dana t. (danulatenko) ID 96133 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Lasagne[ recept č. 34958 zo dňa 1.12.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 500g mleteho masa, sol, pepr, oregano, konzerva sampionov, kecup, rajcinova stava, cibula, olej, mala mrkva pokrajana na kococky besamel: 1/2l mlieka, 2 vrchovate PL hl.muky, 5dkg masla, 1 trojuholik syra, sol, biely pepr 3-4 surove platy lasagni POSTUP PRÍPRAVY Na oleji do sklovita oprazime cibulku, pidame masko, ochutime koreninami, pridame mrkvicku pokrajanu na kocky, podlejeme trochou vody a dusime cca 15 min. Pridame pokrajane sampiony (niekedy davam aj malu konzervu kukuricky) rajcinovu stavu a trochu kecupu. Nechame spolu prevriet. Medzi tym si v malej rajnicke pripravime z uvedenych surovin besamelovu omacku (treba ju prisolit, aby malo jedlo dobru chut) V zapekacej miske striedame plat lasagni (surovy) na to navrstvime masovu omacku a polejeme besamelom. Vrstvy striedame, az kym neminieme vsetky suroviny. Vrchna vrstva by mala byt masova... Ak chceme, pozeme to posypat parmezanom a pri teplovzdusnej rure to zapekame na 180°C cca 35 min. |