. .. .. .. .. .. .
. .

Pudingové rezy - RECEPT 3449

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 9688 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)


Pudingové rezy


[ recept č. 3449 zo dňa  ]


Pudingové rezy


POTREBNÉ PRÍSADY

400g hladkej múky, 1 kypriaci prášok, 100g tuku, 100g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 2 vajcia, citrónová kôra, podľa potreby trochu mlieka
Pudingová náplň: 1l mlieka, 2 a1/2 vanilkového pudingu, 100g práškového cukru, 50g tuku


POSTUP PRÍPRAVY

Zo všetkých surovín vypracujeme cesto, rozdelíme na dve časti a každú upečieme. Po upečení (ak to nekonzumujú deti, čo u nás nehrozí) pokvapkáme spodný plát rumom, naň vylejeme pudingovú plnku, priklopíme druhým plátom a posypeme cukrom. Každý rez ešte môžeme ozdobiť šľahačkou a ovocím. Na pudingovú náplň si uvaríme puding, do ktorého zamiešame tuk.
<< Gordon blue z bravčového mäsa | Pudingové rezy | Gurmánske bravčové medailónky >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Marianna R. (marov) ID 28484 (8.3.2008, 17:33)
(*)a ešte jeden dotaz... ako sa mi podarí preniesť jedno cesto na to druhe bez toho aby som ho zlomila?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (8.3.2008, 17:53)
Áno, plech treba vymastiť, ja to robím obalom z tuku. Cesto je po upečení tvrdšie, takže by sa nemalo zlomiť - mne sa to ešte nestalo.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marianna R. (marov) ID 28484 (8.3.2008, 16:50)
Ahoj, mám dotaz, plech treba aj vymastiť ? Akurát som vymiesila cesto.... Ďakujem
ODPOVEDAŤnahlásiť
maja J. (majkape) ID 24476 (3.1.2008, 15:26)
(Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Tatiana M. (cukricek123) ID 29898 (5.1.2008, 13:39)
Ten pudink ma byt teply aj ked sa tam dava ten tuk (C)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Tatiana M. (cukricek123) ID 29898 (5.1.2008, 13:34)
Ten pudink sa tam dava teply a aj ten tuk do tepleho
ODPOVEDAŤnahlásiť
Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (6.1.2008, 18:58)
Vždy pri miešaní dvoch hmôt by mali mať rovnakú teplotu, tak aj v tomto prípade, ale ja riskujem u viacerých koláčov, pretože sa nechcem zdržiavať miešaním, tak do trocha vychladnutého pudingu dám kúsky masla, tie sa ľahko roztopia. Cukrárky by ma ale nepochválili... ;-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu