. .. .. .. .. .. .
. .

Pudingové rezy - RECEPT 3449

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 9688 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)


Pudingové rezy


[ recept č. 3449 zo dňa  ]


Pudingové rezy


POTREBNÉ PRÍSADY

400g hladkej múky, 1 kypriaci prášok, 100g tuku, 100g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 2 vajcia, citrónová kôra, podľa potreby trochu mlieka
Pudingová náplň: 1l mlieka, 2 a1/2 vanilkového pudingu, 100g práškového cukru, 50g tuku


POSTUP PRÍPRAVY

Zo všetkých surovín vypracujeme cesto, rozdelíme na dve časti a každú upečieme. Po upečení (ak to nekonzumujú deti, čo u nás nehrozí) pokvapkáme spodný plát rumom, naň vylejeme pudingovú plnku, priklopíme druhým plátom a posypeme cukrom. Každý rez ešte môžeme ozdobiť šľahačkou a ovocím. Na pudingovú náplň si uvaríme puding, do ktorého zamiešame tuk.
<< Gordon blue z bravčového mäsa | Pudingové rezy | Gurmánske bravčové medailónky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Marianna R. (marov) ID 28484 (8.3.2008, 17:33)
(*)a ešte jeden dotaz... ako sa mi podarí preniesť jedno cesto na to druhe bez toho aby som ho zlomila?
ODPOVEDAŤ
Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (8.3.2008, 17:53)
Áno, plech treba vymastiť, ja to robím obalom z tuku. Cesto je po upečení tvrdšie, takže by sa nemalo zlomiť - mne sa to ešte nestalo.
ODPOVEDAŤ
Marianna R. (marov) ID 28484 (8.3.2008, 16:50)
Ahoj, mám dotaz, plech treba aj vymastiť ? Akurát som vymiesila cesto.... Ďakujem
ODPOVEDAŤ
maja J. (majkape) ID 24476 (3.1.2008, 15:26)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Tatiana M. (cukricek123) ID 29898 (5.1.2008, 13:39)
Ten pudink ma byt teply aj ked sa tam dava ten tuk (C)
ODPOVEDAŤ
Tatiana M. (cukricek123) ID 29898 (5.1.2008, 13:34)
Ten pudink sa tam dava teply a aj ten tuk do tepleho
ODPOVEDAŤ
Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (6.1.2008, 18:58)
Vždy pri miešaní dvoch hmôt by mali mať rovnakú teplotu, tak aj v tomto prípade, ale ja riskujem u viacerých koláčov, pretože sa nechcem zdržiavať miešaním, tak do trocha vychladnutého pudingu dám kúsky masla, tie sa ľahko roztopia. Cukrárky by ma ale nepochválili... ;-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu