
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Daniela B. (dANIELKaBA) ID 174091 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Kura alebo kačka? :)[ recept č. 34422 zo dňa 18.11.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY kura, jedno čierne pivo, rasca, soľ, ryža POSTUP PRÍPRAVY Toto jedlo varieva moja babička, keď som ho prvýkrát ochutnala, skoro som odpadla, pretože toto kura naozaj chutí ako kačka. Potom som odpadla ešte raz, keď som zistila, ako jednoducho sa pripravuje, a že celú tú "kačka chuť" dodá rasca a čierne pivo. :D Vrelo odporúčam vyskúšať kura na takýto spôsob, výborná chuť je zaručená :) Postup: Kura si nasolíme a orascujeme, necháme chvíľu odležať. Pečieme 40 minút zakryté alobalom, po odokrytí polejeme kura polovicou čierneho piva. Zapekáme už odokryté asi 15 minút, neskôr dolejeme zvyšok piva a pečieme ďalších 10 minút dozlatova. Podávame s ryžou, alebo knedľou a kapustou. DOBRÚ CHUŤ! :) |
marta b. (mimi333) ID 112440 (22.11.2010, 15:40) |
skusila som je naozaj velmi zaujimave a chutneeee.. ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Daniela B. (dANIELKaBA) ID 174091 (22.11.2010, 16:56) |
tak to sa velmi tesim, ze chutilo. ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |