. .. .. .. .. .. .
. .

Banánový tunel, broskyňová tvarohová torta a torta s lesným ovocím - RECEPT 34330

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 137026 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)


Banánový tunel, broskyňová tvarohová torta a torta s lesným ovocím


[ recept č. 34330 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Banánový tunel, broskyňová tvarohová torta a torta s lesným ovocím


POTREBNÉ PRÍSADY

Banánový tunel: 3 balíčky BB keksov, 2 Zlaté klasy, 0,5 l mlieka, 4 lyžice cukru, 250 g masla, 2-3 banány, rumová aróma Broskyňová tvarohová torta: 1 kúpený tortový korpus (alebo doma pečený korpus z 2 vajec), 0,5 kg jemného nízkotučného tvarohu, 1 smotana na šľahanie, 1 želatínový stužovač Dr. Oetker, 1 konzerva broskýň, cukor. Torta s lesným ovocím: 1 kúpený korpus, 750 g jogurtu s príchuťou lesného ovocia, 1 želatínový stužovač Dr. Oetker, 1 balenie mrazenej zmesi lesného ovocia, cukor na dochutenie, 1 balenie želé dort Dr. Oetker

POSTUP PRÍPRAVY

Banánový tunel: zo Zlatého klasu, mlieka a cukru si uvaríme hustú kašu. Necháme vychladnúť. Po vychladnutí zmiešame s maslom a rumovou arómou. Na alobal si uložíme BB keksy na striedačku tmavý a svetlý - po šírke vždy 3 keksíky, po dĺžke koľko nám vyjde (minieme len polovicu keksíkov). Prvú vrstvu potrieme tenkou vrstvou krému a zakryjeme druhou vrstvou, na ktorú natrieme zvyšný krém. Do stredu položíme banány. Uchopíme oba konce alobalu po dlhšej strane rolády a pritlačíme ich k sebe. Necháme chvíľku stuhnúť v chladničke. Na záver polejeme čokoládovou polevou, alebo len potrieme krémom, ak nám ešte nejaký zostal.

Broskyňová torta: na dno tortovej formy dáme hotový korpus - jemne ho poprskáme šťavou z broskýň. Smotanu si vyšľaháme do tuha, tvarohy rozmiešame s cukrom. Vo vyššej miske si pripravíme želatínový stužovač podľa návodu na obale, pridáme zmes tvarohu a šľahačky a navrstvíme na korpus. Zdobíme broskyňami. Kto chce, môže broskyne pomiešať aj do krému. Tortu treba chladiť najlepšie cez noc, aby poriadne stuhla.

Torta s lesným ovocím: na dno tortovej formy dáme korpus. Pripravíme si krém: jogurty vmiešame do pripraveného želatínového stužovača a navrstvíme na korpus. Dáme zachladiť aspoň na 2 hodiny. Medzitým rozmrazíme lesnú zmes, odvapkáme a naukladáme na krém. Zalejeme želatínou želé dort a znovu dáme do chladničky - tiež najlepšie nechať stuhnúť cez noc.
<< Sushi | Banánový tunel, broskyňová tvarohová torta a torta s lesným ovocím | DOKONALÝ BANÁNOVÝ KOKTAIL >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (22.11.2010, 20:40)
super (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Alžbeta B. (babetka) ID 159230 (22.11.2010, 20:31)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 102843 (17.11.2010, 13:45)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu