. .. .. .. .. .. .
. .

Obložené žemličky s prosciuttom a údeným lososom - RECEPT 34326

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CHUŤOVKY

ID 137026 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Obložené žemličky s prosciuttom a údeným lososom


[ recept č. 34326 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Obložené žemličky s prosciuttom a údeným lososom


POTREBNÉ PRÍSADY

Žemličky s rôznym posypom - mak, sezam atď., nátierka Karička rodinka, údený losos, prosciutto, kvalitná ostrá klobása alebo suchá saláma, plátkový syr, farebné papriky, uhorka, kôpor, paradajka.

POSTUP PRÍPRAVY

Žemličky prekrojíme, natrieme nátierkou, obložíme plátkom lososa, prosciutta alebo klobásy (suchej salámy), plátkom syra a zeleninou podľa chuti. Žemličky potom nakrájame a prepichneme ozdobným špáradlom - skvelé ako ľahká večera alebo občerstvenie pre návštevu.
<< Výborné lievance | Obložené žemličky s prosciuttom a údeným lososom | Prosciutto s hroznom a grissinami >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (15.11.2010, 16:20)
(Y) (Y) (Y)krááásne (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu