
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kr B. (tina2222) ID 137026 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Kuracie roládky plnené prosciuttom, mozzarellou a bazalkou[ recept č. 34321 zo dňa 15.11.2010 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 500 g kuracích pŕs, 4 plátky prosciutta, 2 mozzarelly, čerstvé lístky bazalky, kompótové brusnice, hranolky, mrkva (alebo akákoľvek iná zelenina), soľ, mleté čierne korenie, trojobal, olej POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia obrežeme, umyjeme a zvnútra nakrojíme (aby sa dal rezeň otvoriť ako kniha :-). Mäso vyklepeme, osolíme, okoreníme a obložíme prosciuttom, mozzarellou a lístkami čerstvej bazalky. Ak nemáme čerstvé, tak aspoň posypeme sušenou bazalkou. Mäso zatočíme do roládky a konce zopneme špáradlami. Obalíme v trojobale a vyprážame na malom množstve oleja. Hotové mäso ešte prelejeme brusnicovým kompótom a ako prílohu podávame hranolky a dusenú mrkvu (mrkvu nakrájam na kúsky a podusím na vode s 1/2 zeleninového bujónu) - u nás to takto šmakuje, ale koľko ľudí, toľko chutí :-) |