končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
RYBY A DARY MORA |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)Losos po grécky[ recept č. 3416 zo dňa 29.12.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY Toto robievam mojmu manželovi k narodeninám. Je to už akási tradícia, tak skúste (o: Potrebujeme: filet z lososa, alebo inej morskej ryby (losos je najlepší), soľ, 1 dcl oleja, 1 cibuľa, 150 g čerstvých šampiňónov, 100 g zelených olív, 1 dcl červeného vína, 100 g paradajkového pretlaku, mleté čierne korenie, 1 PL cukru, citrónová šťava POSTUP PRÍPRAVY Ryby pokvapkáme citrónom, osolíme, okoreníme a prudko opečieme z oboch strán na oleji do červena. Vyberieme a vo výpeku opražíme posekanú cibuľu a hríby. Zalejeme vínom, pridáme na plátky posekané olivy a krátko povaríme. Dochutíme cukrom. Do omáčky vložíme ryby a prehrejeme. Podávame so zemiakmi. Je to parádička. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI filet z lososa, alebo inej morskej ryby (losos je najlepší), soľ, 1 dcl oleja, 1 cibuľa, 150 g čerstvých šampiňónov, 100 g zelených olív, 1 dcl červeného vína, 100 g paradajkového pretlaku, mleté čierne korenie, 1 PL cukru, citrónová šťava Ryby pokvapkáme citrónom, osolíme, okoreníme a prudko opečieme z oboch strán na oleji do červena. Vyberieme a vo výpeku opražíme posekanú cibuľu a hríby. Zalejeme vínom, pridáme na plátky posekané olivy a krátko povaríme. Dochutíme cukrom. Do omáčky vložíme ryby a prehrejeme. Podávame so zemiakmi. Je to parádička. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Yvona G. (yvon) ID 1354, mimibazar.sk/yvon (29.12.2007, 19:16) | |
vyzerá to výborné až mám na to chuť mám lososa a nevedela som čo s ním urobím na silvestra už viem Y | |
ODPOVEDAŤ |
Lenka D. (laugaricio) ID 11298, mimibazar.sk/laugaricio (7.1.2008, 8:35) | ||
Podarilo sa? Je výborný však | ||
ODPOVEDAŤ |