. .. .. .. .. .. .
. .

Študentská pečať - RECEPT 3376

Jozefína D. (Doda) ID 6681
.
mimibazar.sk/doda
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.9.2006
Naposledy: 21.11.2022 23:25
Aktualizácia: 7.12.2015 10:06
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 117
RODINNÉ FOTOGRAFIE 139
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 200
NÁVODY 0

CUKROVINKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)


Študentská pečať


[ recept č. 3376 zo dňa  ]


Študentská pečať


POTREBNÉ PRÍSADY

5 vajcia,
25 dkg práškový cukor,
1 CERU,
3 PL kakao,
20dkg želé cukriky,
10dkg orechy ( podľa vlastného výberu),
10 dkg čokolády,
10dkg hrozienka ( ja nedávam, lebo ich "nemusím" :-((( ),
3 tortové oplátky


POSTUP PRÍPRAVY

Vajcia, cukor, CERU a kakao varíme na pare do zhustnutia. Keď je to už dostatočne husté pridáme cukriky, orechy, hrozienka, čokoládu a polámané tortové oplátky- všetko spolu zmiešame. Potom to dáme do celofánu- urobíme taku salámku a nechame to cez noc stuhnúť. Dáme dole celofán a potrieme roztopenou čokoládou a porežeme. Naša obľúbená pochuťka :-)))))

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


varenie na pare- môj super kuchtik v akcii


lamanie tortových oplátiek


Určite budeme robiť aj na SILVESTRA, potom dodám celý postup práce.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
Študentská pečať | Torta- BLESK >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (1.4.2013, 14:16)
(Y) (Y) (Y) robievam - receptík mám rovnaký od maminy a sú mňamkové (zajic) (zajic) (zajic) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Kristina P. (Kris23) ID 58364 (1.4.2013, 11:25)
Robila som ale neda sa krajat lepi sa :´( ale chuti dobre
ODPOVEDAŤ
marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (19.7.2009, 10:38)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (Y) (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Valéria R. (Valuska) ID 19011, mimibazar.sk/valuska (2.1.2008, 17:53)
Tak už to papáme, je to mňam. (zajic) Len mám otázku: čo je to celofán, priesvitná potravinárska fólia? *-) Pretože ja som mala doma len alobal, tak som to zabalila do toho a mala som trochu problémy dať ho s koláčika dole. :-$
ODPOVEDAŤ
Jozefína D. (Doda) ID 6681, mimibazar.sk/doda (5.1.2008, 1:41)
Dobrý, celofán je priesvitná folia, ale taká pevná. Ako máte ozdobné sáčky na darčekové balenie a zvrchu je taký cekofán, ale na tých sáčkoch zvykne mať nejaký jemný vzor. Neviem vám to ináč vysvetliť. Teraz doma nemám, keď kúpim, pošlem foto.
Som rada, že chutí (zajic).
Doda (mamca)
ODPOVEDAŤ
Valéria R. (Valuska) ID 19011, mimibazar.sk/valuska (5.1.2008, 13:57)
Ja už viem. :-) Pýtala som sa aj manžela, tak ho napadlo, že do toho sa balia aj kvety, tak už presne viem ktorá je to. Zobral zopár kúskov do práce, mu povedali, že nabudúce nech donesie celý meter, tak im chutil. (Y) (zajic) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Valéria R. (Valuska) ID 19011, mimibazar.sk/valuska (1.1.2008, 17:41)
No som to teraz dorobila, už je na balkóne, tak som zvedavá, ako to dopadlo. ;-)
Trochu dlho mi to hustlo, ale potom som hrniec preložila z plotničky na priamy oheň, tak voda začala riadne vrieť a hneď to bolo husté. Sa mi zdalo trochu vela oplátok, ale ako vidím aj u vás v receptíku, je ich tam dosť. (H)
Tak už sa teším na výsledok (X) :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu