. .. .. .. .. .. .
. .

Francuzke karamelove kocky - RECEPT 3330

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CUKROVINKY

ID 22028 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Francuzke karamelove kocky


[ recept č. 3330 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Francuzke karamelove kocky
6 vajec Plnka: 1l vody
6 pol.lyzic krystal.cukor 4 zlate klasy
1 lyzic. Kakaa 130 g krystal. Cukor
5 lyzic poloh.muky 2lyzice kakaa
1 balicek prasku do peciva 1 vanilkovy cukor
50 ml oleja 7 bielka na sneh

Slahackovy Krem
4 lyzice krystaloveho cukru
300 ml mlieka
2 slahacky v prasku a cokolada na struhanie +stuzovac


POSTUP PRÍPRAVY

Francuzke karamelove kocky
6 vajec Plnka: 1l vody
6 pol.lyzic krystal.cukor 4 zlate klasy
1 lyzic. Kakaa 130 g krystal. Cukor
5 lyzic poloh.muky 2lyzice kakaa
1 balicek prasku do peciva 1 vanilkovy cukor
50 ml oleja 7 bielka na sneh

Slahackovy Krem
4 lyzice krystaloveho cukru
300 ml mlieka
2 slahacky v prasku a cokolada na struhanie +stuzovac

1. Bielky s cukrom vyslahame na tuhy sneh , pridame olej,zltky a zlahka vmiesamemuku s praskom do peciva a kakao.Cesto rovnomerne rozotrieme na vymasteny a mukou posypany plech a upecieme ( ako piskotove cesto)
2. Väčšíu čast vody dáme zovriet, pridame 70 g kryš. Cuk. A baliček vanilkového a vo zvyšnéj vode rozmiešame Zlaty klas .Do horucej kaše postupne zapracujeme sneh zo 7 bielkou a 60g cukru . Do polovice plnky vmiesame kakao
3. Na cesto natierame najprv svetlu a potom tmavu plnku a napokon Šlahačkovy Krem: Cukor skaramelizujeme ,tj. Pražime cukor a ak je rozpusteny opatrne prilejeme mliečko ,tak máme karamelové mliečko/ a do vzchladnuteho mlieka pridame šlahačku v prašku a vyšlahame .Povrh ozdobime sruhanou čokoladou . Prajem aby to vyšlo .Moja rodina ma velmi rada tento zakusok a ak si všimnete tak tam nieje žiadny ,, SMETOL ,,budem rad ak vam bude chutit –zavolajte 0907 911396 Magdaléna alebo DUCI3
<< Kokosové pusinky | Francuzke karamelove kocky | Kremove KOCKY ala DUCI >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lenka N. (zelva) ID 963 (31.1.2008, 21:48)
Robila som ten koláč teraz z jednej knihy. Fantastický zákusok, len čo s toľkými žltkami robíš keď sa zvýšia. Je mi ich ľúto vyhodiť.
ODPOVEDAŤnahlásiť
vlasta b. (31vlasta) ID 29816 (14.1.2008, 21:14)
Ahoj, Magdalenka, do tej slahacky stuzovac nedavaj, ja tu slahacku robim nielen na tieto rezy ale aj tak, na rözne oslavy a nepotrebuje to stuzovac, akurat to potrebuje dlho a dlho slahat, potom je krasne nadychana a pevna... robila som ju aj vcera,(v nedelu) a dnes vecer sme ju este jedli a bola vynikajuca, pevna (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu