
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
Daniela T. (Daniela27) ID 8849 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) MEDOVNÍČKY - hneď a stále mäkké[ recept č. 3326 zo dňa 20.12.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg hladkej múky 1/4 kg medu 1/4 kg masla (Palmarin, Hera..) 40 dkg práškového cukru 4 celé vajcia 2 čajové lyžičky škorice 2 čajové lyžičky sódy bikarbóny trochu prášku do perníka POSTUP PRÍPRAVY Postup: Vypracovať cesto, vyvalkať na hrúbku 1/2 cm, vykrojené poukladať na vymastený plech, potrieť rozšlahaným vajcom, ozdobiť kúskom orecha, upiecť. Pri teplote cca 180. Upečené medovníčky znova ešte horúce potrieť rozšľahaným vajcom. Rozšlahané vajce: vymiešať do neho 2 čajové lyžičky cukru Vypracované cesto treba nechať stáť najmenej hodinu, lepšie dlhšie. Ja som si ho urobila jeden deň a na druhý deň som robila medovníky. Keby bolo cesto riedke, domiesiť hladkou múkou. Sú SUPER - a je ich dosť veľa. |
Ivana H. (iwuskaaa) ID 32507 (3.12.2009, 19:47) |
Ja som tieto medovníčky vyskúšala tiež, odporučila mi ich kamoška a urobila som dobre, že som si vybrala práve tieto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |