. .. .. .. .. .. .
. .

Škvarkové pagáčiky s kyslou smotanou - RECEPT 3324

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CHUŤOVKY

ID 10016 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)


Škvarkové pagáčiky s kyslou smotanou


[ recept č. 3324 zo dňa  ]


Škvarkové pagáčiky s kyslou smotanou


POTREBNÉ PRÍSADY

250g škvariek, 400 g hladkej múky špeciál, 1dl mlieka, 1/2 kocky droždia, 1 lyžička cukru, 1 vajce, 20g masla, 1 téglik kyslej smotany, 1 lyžička soli

POSTUP PRÍPRAVY

Z vlažného mlieka, droždia a cukru si pripravíme kvások. Škvarky zomelieme alebo rozmixujeme, pridáme múku, žĺtok, soľ, kvások, kyslú smotanu, maslo a vypracujeme cesto. Vyvaľkáme ho na hrúbku 1cm a 2x preložíme /ako lístkové cesto/, na 15 minút vložíme do chladničky. Prekladanie zopakujeme ešte 2x. Cesto vyvaľkáme na hrúbku 1,5cm a vykrajujeme malé pagáčiky - ja som použila klasický hrubostenný poldecák. Poukladáme na plech, potrieme rozšľahaným bielkom a necháme ešte 15 minút vykysnúť. Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 180st. asi 15 minút do zlatista. Sú jemné a nie veľmi mastné.
<< Smotanova bomba | Škvarkové pagáčiky s kyslou smotanou | Plnenie zmrzliniek (kornútkov) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu