
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Andrea M. (007samantha) ID 37143 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Vajíčková roláda[ recept č. 33068 zo dňa 22.10.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 balenie mrazenej zeleniny - hrášok, mrkva, kukurica 4 natvrdo uvarené vajcia 200 g diétnej salámy 250 g tatárskej omáčky alebo majonézy 2 balíčky práškovej želatíny (nie tortovej) 300 ml zeleninového bujónu POSTUP PRÍPRAVY V mierne osolenej vode uvaríme zeleninu, ktorú potom scedíme a vložíme do hlbšej misky. Vajcia ošúpeme, nadrobno pokrájame pomocou krájača a pridáme k scedenej zelenine do misy. Diétnu salámu nakrájame na malé kúsky a primiešame k vajciam a zelenine. Pridáme tatársku omáčku a dobre premiešame. V teplom zeleninovom bujóne rozpustíme želatínu. Dobre ju vymiešame, aby nemala hrudky. Vlejeme ju do majoné zovej zmesi a dobre premiešame. Formu na srnčí chrbát vystelieme jemnou fóliou a vlejeme pripravenú hmotu. Odložíme do chladu, najlepšie na celú noc. Vychladenú vajíčkovú tlačenku vyklopíme na podlhovastý podnos a ostrým nožom nakrájame na jednotlivé plátky. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom a pečivom. |
Zuzana Pintová (ZuziHomey) ID 129551 (23.10.2010, 9:04) |
Prosim, kolko dkg je 1 balik mrazena zelenina? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Beáta M. (mečiarka) ID 145382 (22.10.2010, 21:09) |
http://dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/clanky/maso/vajickova-tlacenka.html ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |