Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Marta G. (Egreska) ID 53992 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)
Kurča Picasso
[ recept č. 32901 zo dňa 17.10.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
kuracie mäso,2 cibule na kolieska,2 farebne papriky,2 stručiky cesnaku,čerstve paradajky alebo konzervovane,talianske sušene bylinky,1 dcl vody,1 smotana šlahačkova,2 pl oleja,1 pl masla,sol,korenie,jarna cibulka,petrž.vnat
POSTUP PRÍPRAVY
.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
Kuracie mäso nasolíme ,okoreníme a posypeme trochou byliniek.Opečieme do hneda na oleji s maslom. Vyberieme do pekáča.Možete použit cele naporcovane kurča,alebo prsia,stehná...čo máte radi. |
![]() |
Vo výpeku opečieme cibulu. |
![]() |
Navrstvíme ju na kurča,bez výpeku. |
![]() |
Papriky a cibulky nakrajame a osmažíme. |
![]() |
Dame na kurča. |
![]() |
Paradajky nakrajame ,pridame do výpeku,pridame aj cesnak,trochu byliniek a zalejeme vodou a smotanou.Päť minut povaríme.Nesolíme! |
![]() |
Mäso zalejeme ,zakryjeme alobalom a pečieme na 200 st asi hodinku.Potom odokryjeme a dopečieme do chrumkava. |
![]() |
Upečené posypeme petržlenovou vňaťou. |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
 | Eva A. (Eviana) ID 114156 (25.10.2010, 16:44) |
Martuška... a toto si ja všimnem až dnes? Nádherne farebné kuriatko ... a chute v ňom všetky, ktoré mám rada... máme teraz v mraziaku zásobu kurčiat, takže isto skoro vyskúšam. Ďakujem za krásnu farebnú a voňavú inšpiráciu  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (25.10.2010, 18:07) |
Evka ,lepšie neskoro ako nikdy keby si si ho nevšimla vobec, tak by si prišla o vela dufam že ti bude chutit  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Jana H. (bobenko) ID 2706, mimibazar.sk/bobenko (25.10.2010, 7:46) |
včera som robila toto kuriatko ....chuťovo je naozaj vynikajúce, aj keď príprava troška prácnejšia, ale výsledný efekt stojí za to...ja som akurát šťavičku zliala do hrnca a jemne ju zahustila solamylom, inak úplna paráda..ja klasické pečené kurča nemusám, preto som vďačná za každú novú inšpiráciu  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (25.10.2010, 15:57) |
Janka som rada že chutilo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Martina P. (Mata406) ID 48300 (18.10.2010, 21:03) |
no waaau, Marti to je baštáááááá  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (18.10.2010, 1:26) |
Martuška vyzerajú výborne Dala by som si  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |