
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Žofia V. (gigi33) ID 41570 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Morčacie plátky s Nivou[ recept č. 32485 zo dňa 6.10.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 600g morčac. pŕs, soľ, 2PL oleja, 40g masla, 40g hl. múky, 200ml hydinov. vývaru, 150g Nivy, 2PL paradajkového pretlaku, 100ml smotany 12%, 100ml kyslej smotany POSTUP PRÍPRAVY Prsia umyjeme, osušíme, nakrájame na plátky, osolíme a na rozpálenom oleji sprudka osmažíme z oboch strán. V hrnci roztopíme maslo a múku v ňom opražíme dozlatista. Prilejeme vývar, v ňom rozmiešame múku a necháme zvariť. Nivu nastrúhame, asi 3 /4 vmiešame do vývaru spolu s pretlakom a smotanami a krátko povaríme. Omáčku osolíme, vložíme do nej opečené mäso a prehrejeme. Príloha cestoviny (farebné) posypané zvyšnou nivou. |