
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Lucia B. (lucikaTN) ID 84069 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Morčacie s kukuricou[ recept č. 39897 zo dňa 12.5.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Morčacie príp. iné mäso - ja som mala asi 1/2kg morčacieho stehna, 1 cibuľa, olej, asi za hrsť mrazenej kukurice, sterilizovaný chren, bujón, solamyl na zahustenie POSTUP PRÍPRAVY Cibuľu nakrájame na drobno a osmažíme na troške oleja, pridáma na kocky nakrájané mäso, osolíme a necháme ho opiecť do biela. Potom ho podlejeme bujónom, pridáme kukuricu a dusíme. Keď je mäso mäkké tak pridáme asi za 2 čl chrenu a o chvíľu vo vode rozmiešaný solamyl (asi 1 čl v pol šálke vody) a necháme prevrieť. Podávame so zemiakovým pyré alebo ryžou príp. cestovinou. |