
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
veronika g. (WerQa) ID 42471 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Jablková štrúdla[ recept č. 32390 zo dňa 3.10.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY lístkové cesto, nastrúhané jablká, 2 PL kryšt.cukor, škoricový cukor Výroba cesta: 1 žĺtok, 1 smetol (palmarín, hera), 35 dkg hladká múka, štipka soli, 12 PL studené mlieko POSTUP PRÍPRAVY Ak máte cesto hotové a aj vyváľkané, stačí rovnomerne pridávať v riadku jablká. Potom už len stačí cesto preložiť cez seba tak, aby to vyzeralo ako valček. Vidličkou narobíme do cesta dierky a navrch potrieme vajíčko (vajíčkom štrúdľu potierame aj počas pečenia). Pečieme pri 180-200 C približne 35-45 minút. Keď je štrúdľa hotová, môžeme ju posypať práškovým cukrom alebo poliať čokoládou. Plnka: Nastrúhame jablká, prisypeme 2 PL kryšt.cukru, škoricový cukor a necháme odstáť. |
![]() | Eva M. (evica39) ID 125668 (4.10.2010, 10:06) |
Jablkové záviny sú super !!!!! | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (4.10.2010, 8:26) |
super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |