končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
RYBY A DARY MORA |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 56 návštěvníkov)Uplne jednoducha rybka a uplne jednoduchy salatik:)[ recept č. 31761 zo dňa 19.9.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY rybie filety, hladka muka, cervena mleta paprika, kmin, sol, olej****** na salat : 1 konzerva kukurice, 3-4 paradajky, sol, korenie, 1 PL majonezy a 2 PL smotany, zelena pazitka POSTUP PRÍPRAVY Mame velmi radi rybky. Pripravujeme si ich rozne. Ponukam vam jeden uplne jednoduchy ale zato, velmi chutny sposob ich pripravy. K tomu jeden uuplne jednoduchy saltik:) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI najprv pripravime salatik: kukuricu zlejeme, paradajky pokrajame na mensie kusky, osolime, okorenime podla chuti pridame majonezu a smotanu. Ja davam v pomere 1:2 tj. 1 PL majonezy a 2 PL smotany. Premiesame nakoniec pridame pazitku pokrajanu na mensie ( ja som strihala s kuchynskymi noznicami:) ). Premiesame a dame odlezat do chladnicky, kym si pripravime rybie filety. Tak naozaj uuuuuuuplne jednodduchy salatik:) pripravime si muku na obalovanie, asi 4 PL hladkej muky, do ktorej sme pridali cervenu mletu papriku asi 1 KL, asi 1 KL kminu. Ja to robievam od oka, nikdy som to presne nemerala. Zavisi aj od mnozstva, kolko tych filiet pripravujete filety nerozmrazujeme! oplachneme pod vodou a dobre osusime v cistej utierke. Nie papierovej, nalepila by sa nam na filety. Filety rozkrojime na polovice. Osolime z oboch stran, poprasime ml. korenim obalime v paprikovo-kminovej muke, (mozete pri obalovani trochu prstami "pritlapkat tu muku k rybke,aby obal drzal pri vyprazani) trosku otrasieme prebytocnu muku a na rozpalenom oleji opecieme prudko z oboch stran. Peciem asi minutku , potom opatrne obratim pomocou kliestikov na druhu stranu a potom opat asi minutku vratim spat a asi minutku opat z druhej strany, cize z kazdej strany dve minuty, ale po minute otacam. Dufam, ze som to napisala zrozumitelne:) usmazene filetky dame na papierovu utierku, nech odsaje prebytocny tuk tak a je to! uplne jednoduchy receptik. Prajem dobru chut! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Celkom: 23 (zobrazuje sa 21-23) | << predošlé 1, 2 |
zuzana krajcovicova (truetka) ID 57113, mimibazar.sk/truetka (19.9.2010, 8:05) | |
vyzera to mnamkovo... urcite skusim | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (19.9.2010, 12:33) | ||
Budem rada, ak sa inspirujes tymto jedoduchym receptikom | ||
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (19.9.2010, 6:54) | |
skvele,vyskusame.Filety mam najradsej asi nesmu byt velmi hrube,aby sa prepiekli,vsak? | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (19.9.2010, 12:32) | ||
Lubka, vobec nevadi ak su tie filety hrubsie. Ani moje na obrazku nie su nejako extra tenke. Neboj sa, ony sa prepecu. Nechas 1 min. dlhsie na pekaci , ale to uz vidis sama | ||
ODPOVEDAŤ |
Michaela S. (michsamant) ID 152011 (19.9.2010, 5:23) |
Uplne super to vyzera |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (19.9.2010, 12:30) | ||
Miska, od teba ma pochvala mimoriadne tesi | ||
ODPOVEDAŤ |
Celkom: 23 (zobrazuje sa 21-23) | << predošlé 1, 2 |