končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
CUKROVINKY |
Alexandra O. (Alexa11) ID 4164 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Mäkké medovníčky po prvé[ recept č. 3153 zo dňa 9.12.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1/2 kg hladkej múky, 1/2 masla (125g), 200g práškového cukru, 2 vajcia, 70 g mledtých orechov, 120 g roztopeného medu a teraz to dôležité - koreniny: škorica, anýz, klinčeky, badyán - všetko spolu mleté alebo rozdrvené - do receptu dávame 1 až 1 1/2 lyžičky. Nepoužívať už kúpené perníkové korenie, nie je to ono. POSTUP PRÍPRAVY Všetko spolu zmiešať, vyváľkať, urobiť tvary aké chceme, dať na plech , potrieť žĺtkom a dať polovicu orecha. Tieto medovníky nezdobím, len tým orechom. Moje najoblúbenejšie - inak medovníky nemusím ale tieto sú dobré. Skladovať tak aby nevyschli. |
Inga K. (guesslady) ID 19191, mimibazar.sk/guesslady (18.12.2007, 14:53) | |
akurat ich robim .. teda len cesto som pripravila.. tak som zvedava ,,, ale cesto voni moc dobre | |
ODPOVEDAŤ |
Alexandra O. (Alexa11) ID 4164, mimibazar.sk/alexa11 (21.12.2007, 13:35) | ||
tento rok som robila medovníčky 2 varianty, obe mali byť maäkké, verím, že ešte zmäknú ale určite závisí aj od rúry - min.rok boli mäkké hneď Dobre je dať do nádoby, kde ich skladuješ kúsok rozkrojeného jabĺčka aby nabrali vlhkosť alebo kúsok chleba | ||
ODPOVEDAŤ |