končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
ZAVÁRANINY |
Nina G. (shitanshah) ID 70486 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Hroznový džem[ recept č. 31508 zo dňa 12.9.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Hrozno, želírovací cukor POSTUP PRÍPRAVY Hrozno som umyla, mierne rukou popučila, nechala obvariť asi 30 min, aby to pustillo šťavu, a aby šupky zmäkli, potom som to všetko rozmixovala, a nakoniec prepasírovala. Na 1000g ovocia - šťavy - ide 1 bal želírovacieho cukru, privesť k varu a povariť 5 min, potom som dala ešte 1 kl kyseliny citrónovej a naplnila som fľaše. Po uzatvorení som nechala fľaše hore dnom asi 15 min, a je to :-) A tá vôňa čo je v byte :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
JanKa B. (janulkabab) ID 200878 (10.11.2016, 13:36) |
Ja som robila z bieleho hrozna, pridala som celu škoricu, klinčeky a pomarančovú kôru. Keď som plnila do pohárov, použila som sito. Je vynikajúci |
ODPOVEDAŤ |
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (2.10.2012, 21:20) | |
Robila som z bieleho hrozna. ....Je výborný. | |
ODPOVEDAŤ |
Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (22.9.2012, 20:42) | |
poprosím vás-šťavy už poprelisovaní má byť kilo, koľko je to asi hrozna v surovom stave? len aspoň tak orientačne, približne...díky.. | |
ODPOVEDAŤ |
Nina G. (shitanshah) ID 70486 (30.9.2012, 22:17) | ||
v tekutom stave ... | ||
ODPOVEDAŤ |
Ingrid K. (inneska) ID 33338 (2.10.2011, 20:58) | |
džem je skvelýýýý toto bol môj prvý džem a vydaril sa, tak sa teším | |
ODPOVEDAŤ |
Nina G. (shitanshah) ID 70486 (7.10.2011, 14:34) | ||
Blahoželám ! | ||
ODPOVEDAŤ |
Ingrid K. (inneska) ID 33338 (1.10.2011, 19:33) | |
tak hrozno sa už dusí, som zvedavá ako bude chutiť z hrozna džem by ma asi nikdy nenapdol skvelý tip | |
ODPOVEDAŤ |
Nina G. (shitanshah) ID 70486 (2.10.2011, 9:22) | ||
tento rok je hrozna dosť, takže je škoda to nevyužiť | ||
ODPOVEDAŤ |
Jana C. (janica251) ID 82644 (12.9.2010, 19:48) | |
tak džemík z hrozna robievam i ia je to úžasná chuť a tá farba môžem len tiež odporučiť ďalej | |
ODPOVEDAŤ |
Nina G. (shitanshah) ID 70486 (15.9.2010, 0:16) | ||
chuť farba vôňa | ||
ODPOVEDAŤ |
Marek O. (modd01) ID 20825 (17.9.2012, 15:03) | |||
A dal by sa urobit aj z bieleho hrozna???? Lebo mi mame doma len biele. Chutovo je sice dost kysle, predsa len tu u nas v Martine nie je az tolko slniecka.........ale mozno by to stalo za pokus. A obycajny krystalovy cukor tam nejde? len ten gelfix? | |||
ODPOVEDAŤ |
Mgr. Martina Š. (maťula) ID 6172, mimibazar.sk/matula (12.9.2010, 19:42) | |
ODPOVEDAŤ |
Nina G. (shitanshah) ID 70486 (15.9.2010, 0:16) | ||
ODPOVEDAŤ |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (12.9.2010, 17:26) | |
hroznový džem som priznám sa ešte nikdy nejedla | |
ODPOVEDAŤ |
Nina G. (shitanshah) ID 70486 (15.9.2010, 0:15) | ||
rýchlo vyskúšať ! | ||
ODPOVEDAŤ |
Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (12.9.2010, 14:38) | |
Hroznový džemík veru robievame, vlani sme mali kopec hrozna a keďže džemy u nás idú, tak sme hrozno využili i takto a môžem len odporučiť a tento rok máme i kopec štrudloviek, tak skombinujeme i tie | |
ODPOVEDAŤ |
Nina G. (shitanshah) ID 70486 (12.9.2010, 14:57) | ||
ODPOVEDAŤ |
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (12.9.2010, 14:28) | |
Hroznový džem som ešte nejedla, môže byť super | |
ODPOVEDAŤ |
Nina G. (shitanshah) ID 70486 (12.9.2010, 14:56) | ||
Ivka, isto vyskúšaj, je to skvelé ... | ||
ODPOVEDAŤ |
Katarína T. (studiokatja) ID 26305, mimibazar.sk/studiokatja (12.9.2010, 11:08) | |
Ninka, super. Ja som kombinovala s černicami, ktoré mi ostali. | |
ODPOVEDAŤ |
Nina G. (shitanshah) ID 70486 (12.9.2010, 11:49) | ||
skvelý nápad ... | ||
ODPOVEDAŤ |
Katarína Š. (buřtik) ID 81173 (12.9.2010, 9:55) | |
Z hrozna som este dzem nerobila.Tento rok je take mizerne,snad do dzemu bude dobre.Vyskusam | |
ODPOVEDAŤ |
Nina G. (shitanshah) ID 70486 (12.9.2010, 10:00) | ||
presne preto som to tak aj ja urobila , niečo sa spapalo a zbytok na džem ... ale isto treba prepasírovať ... je to potom úplne jemné ... | ||
ODPOVEDAŤ |
Nina G. (shitanshah) ID 70486 (12.9.2010, 9:33) | |
... na palacinky, do koláča, na rohlík ... no mňamka | |
ODPOVEDAŤ |