. .. .. .. .. .. .
. .

Nescafé šľahačkové rezy - RECEPT 31289

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 11052 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov)


Nescafé šľahačkové rezy


[ recept č. 31289 zo dňa  ]


Nescafé šľahačkové rezy


POTREBNÉ PRÍSADY

Korpus: 300 g polohrubej múky, 150 práškového cukru, 1 lyžica nescafé, 3 lyžice kakaa, 1 prášok do pečiva, 2 vajcia, 100 g rozpustenej vlažnej Hery, 3 lyžice oleja, 250 ml vlažného mlieka, 2 lyžice umu. Okrem toho potrebujeme džem, 100 g horkej čokolády, 200 g kyslej smotany, 1 rastlinnú šľahačku na šľahanie - ja som použila Rama cremefine (ak použijeme klasickú šľhačkovú smotanu, tak pridáme stužovač šľahačky).

POSTUP PRÍPRAVY

Múku zmiešame s ostatnými sypkými surovinami na korpus, pridáme zmiešané mokré suroviny a všetko dôkladne vymiešame. Ja som pridala aj čokoládový posyp. Nalejeme na plech 30 x 40 cm, ktorý sme vyložili papierom na pečenie. Pečieme na 180 C. Vlažný korpus potrieme džemom - ja som použila pomarančový. Vo vodnom kúpeli rozpustíme horkú čokoládu a vmiešame do nej kyslú smotanu. Túto čoko - smotanu natrieme na korpus potretý džemom. Rastlinnú šľahačku vyšľaháme a natrieme na múčnik. Ozdobíme a dáme do chladničky stuhnúť.

Zdroj: www.mimibazar.cz - užívateľka spero ID 143473.

Je to rýchly, nenáročný a hlavne vynikajúci koláčik.
<< CUKINOVOSALAMOVA NATIERKA***** | Nescafé šľahačkové rezy | minitortička pre radosť >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Mária M. (maja155) ID 101196 (3.10.2010, 20:23)
Ivetka výborný zákusok, aj ja používam len túto smotanu na šľahanie, je strašne dobrá a na zákusky nenahraditeľná ................
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (4.10.2010, 19:49)
Marienka zdieľam s tebou názor na túto vynikajúcu smotanu, akurát, že si ju musím nosiť až z Čiech, čo ma nesmierne rozšuluje, už som písala aj výrobcovi, že prečo sa nedá u nás kúpiť - odpoveď bola, že nebol o ňu záujem. Keby dali zopár obrázkov čo všetko sa z nej dá upiecť a ako dobre drží tvar, tak by veru záujem bol, len mne sa zdá, že naši obchodníci sú s prepáčením sto rokov za opicami
ODPOVEDAŤ
Mária M. (maja155) ID 101196 (4.10.2010, 19:58)
Ivetka, túto smotanu kupujem aj na Slovensku a to v Metre, tam ju majú, ale teraz neviem presne cenu, asi tak 3,00€. Má však nevýhodné balenie a to je 1l , niekedy by som potrebovala aj menej a po otvorení nevydrží dlho.
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (6.10.2010, 19:30)
ja som zasa objavila za ňu náhradu rastlinnú šľahačku značky Hole, kúpila som ju v bio obchodíku v Bratislave na Mlynských Nivách (L) (L) (L), tiež mám radšej menšie balenia
ODPOVEDAŤ
Miinka K. (miinka) ID 45774, mimibazar.sk/miinka (3.10.2010, 19:01)
tento zákusok určite spravím. ukladám do receptára (H) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (3.10.2010, 20:17)
(L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (6.9.2010, 17:24)
Ivetka s Rama cremefine som ešte nerobila. Kedže to máš zjavne odskúšané, vyskúšam aj ja, lebo s klasickej smotany mi šľahačka vždy padne, asi niekde robím chybu. Koláčik ma zaujal. Kedže máme september a október narodino-menínový a navyše navštevový, určite vyskúšam.
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (6.9.2010, 19:09)
Ivanka, keď sa pozrieš do viacerých mojich receptov, tak zistíš, že to nie je prvý krát čo som použila túto smotanu. Môžem ju len a len odporučiť, už ju skúšala aj moja neter a tá si ju tiež veľmi pochvaľuje (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (6.9.2010, 19:18)
Vyskúšam :-)
ODPOVEDAŤ
Želka G. (dzaja26) ID 80145 (6.9.2010, 14:51)
(F) (F) jednoduchý zákusok a určite chutííííííííííííííííííííííí (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (8.9.2010, 10:09)
chutil, bol na oslavu synovcových narodenín (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Mária Z. (Cedraa) ID 146152 (6.9.2010, 13:43)
mňammmmmmmmmmmm
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (6.9.2010, 14:00)
(L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Dagmar H. (dasula) ID 6034, mimibazar.sk/dasula (6.9.2010, 12:54)
(zajic) (*) (*) noooo Ivetka, jedine, co by si mi mohla prezradit je, ako zvladat tieto dobroty a zakazat pozadiu rast ,-) ,-) ,-)
Toto vyskusam - ale este sa spytam na tie slahacky cremefine - chodievam okolo nich a som asi prilis konzervativna vyskusat ich - ako chutia? nahradzaju klasicku tucnuuu 8o| slahackovu smotanu? ,-) |:o) (F)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (6.9.2010, 13:58)
Dagmarka to ti neporadím :-D, lebo ja patrím k tým moletnejším (ako krásne som svoju tučnotu nazvala), ale nie je to z môjho pečenia - takéto sladkosti ma príliš nelákajú, u mňa je to skorej chlebom, bez ktorého by som tuším umrela a čo sa týka tej šľahačky tak je vynikajúca, má výbornú chuť, je zrejme aj zdravšia, keďže je rastlinného pôvodu, veľmi rýchlo sa vyšľahá a hlavne dobre drží na koláčoch a tortách, nerozteká sa (L) (L) (L), ja si ju nosím z Čiech, ty ju vídaš v nejakých obchodoch tu u nás?
ODPOVEDAŤ
Dagmar H. (dasula) ID 6034, mimibazar.sk/dasula (8.9.2010, 10:02)
Ivetka, ja okolo nej chodim v Hainburgu a furt tak nedovercivo po nej zizam ,-) ,-) takto som zacala kupovat aj creme fraiche - netusim co za potvora je to, ale je tucna ako slak, ale chutneeee to cudo je ,-) ,-) ,-). tak ja tu slahacku skusim, ved nemozem furt len tie tukove bomby :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
dada t. (cica-mica) ID 102843 (6.9.2010, 12:46)
mnam..super (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (6.9.2010, 13:54)
Dadka ďakujem (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
lenka t. (plienočka) ID 13045, mimibazar.sk/plienocka (6.9.2010, 10:44)
tá čokoláda so smotanou keď sa zmiešava, čokoláda má byť vychladnutá, či môže aj horúca? *-)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (6.9.2010, 13:54)
Lenka myslím si, že by si ju úplne v pohode mohla dať aj do horúcej, ja som ju po odstavení z ohňa chvíľku miešala a potom pridala smotanu, ktorú som práve vytiahla z chladničky a nezrazilo sa to (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (6.9.2010, 10:17)
perfektné musia byť!!!! (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (6.9.2010, 13:53)
Anka veru boli (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (5.9.2010, 22:13)
Ivka vyzeraju bozsky (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (6.9.2010, 8:47)
ďakujem (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Jarmila K. (jaja.k) ID 58371 (5.9.2010, 20:16)
velmi jednoduché a určite aj vynikajuce (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (5.9.2010, 20:33)
Jarmilka ďakujem (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (5.9.2010, 20:05)
8o| 8o|mnam vyzeraju uzasne Ivetkaaaa, (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (5.9.2010, 20:08)
ďakujem, boli výborné (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu