. .. .. .. .. .. .
. .

Nescafé šľahačkové rezy - RECEPT 31289

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 11052 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov)


Nescafé šľahačkové rezy


[ recept č. 31289 zo dňa  ]


Nescafé šľahačkové rezy


POTREBNÉ PRÍSADY

Korpus: 300 g polohrubej múky, 150 práškového cukru, 1 lyžica nescafé, 3 lyžice kakaa, 1 prášok do pečiva, 2 vajcia, 100 g rozpustenej vlažnej Hery, 3 lyžice oleja, 250 ml vlažného mlieka, 2 lyžice umu. Okrem toho potrebujeme džem, 100 g horkej čokolády, 200 g kyslej smotany, 1 rastlinnú šľahačku na šľahanie - ja som použila Rama cremefine (ak použijeme klasickú šľhačkovú smotanu, tak pridáme stužovač šľahačky).

POSTUP PRÍPRAVY

Múku zmiešame s ostatnými sypkými surovinami na korpus, pridáme zmiešané mokré suroviny a všetko dôkladne vymiešame. Ja som pridala aj čokoládový posyp. Nalejeme na plech 30 x 40 cm, ktorý sme vyložili papierom na pečenie. Pečieme na 180 C. Vlažný korpus potrieme džemom - ja som použila pomarančový. Vo vodnom kúpeli rozpustíme horkú čokoládu a vmiešame do nej kyslú smotanu. Túto čoko - smotanu natrieme na korpus potretý džemom. Rastlinnú šľahačku vyšľaháme a natrieme na múčnik. Ozdobíme a dáme do chladničky stuhnúť.

Zdroj: www.mimibazar.cz - užívateľka spero ID 143473.

Je to rýchly, nenáročný a hlavne vynikajúci koláčik.
<< CUKINOVOSALAMOVA NATIERKA***** | Nescafé šľahačkové rezy | minitortička pre radosť >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Mária M. (maja155) ID 101196 (3.10.2010, 20:23)
Ivetka výborný zákusok, aj ja používam len túto smotanu na šľahanie, je strašne dobrá a na zákusky nenahraditeľná ................
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (4.10.2010, 19:49)
Marienka zdieľam s tebou názor na túto vynikajúcu smotanu, akurát, že si ju musím nosiť až z Čiech, čo ma nesmierne rozšuluje, už som písala aj výrobcovi, že prečo sa nedá u nás kúpiť - odpoveď bola, že nebol o ňu záujem. Keby dali zopár obrázkov čo všetko sa z nej dá upiecť a ako dobre drží tvar, tak by veru záujem bol, len mne sa zdá, že naši obchodníci sú s prepáčením sto rokov za opicami
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mária M. (maja155) ID 101196 (4.10.2010, 19:58)
Ivetka, túto smotanu kupujem aj na Slovensku a to v Metre, tam ju majú, ale teraz neviem presne cenu, asi tak 3,00€. Má však nevýhodné balenie a to je 1l , niekedy by som potrebovala aj menej a po otvorení nevydrží dlho.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (6.10.2010, 19:30)
ja som zasa objavila za ňu náhradu rastlinnú šľahačku značky Hole, kúpila som ju v bio obchodíku v Bratislave na Mlynských Nivách (L) (L) (L), tiež mám radšej menšie balenia
ODPOVEDAŤnahlásiť
Miinka K. (miinka) ID 45774, mimibazar.sk/miinka (3.10.2010, 19:01)
tento zákusok určite spravím. ukladám do receptára (H) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (3.10.2010, 20:17)
(L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (6.9.2010, 17:24)
Ivetka s Rama cremefine som ešte nerobila. Kedže to máš zjavne odskúšané, vyskúšam aj ja, lebo s klasickej smotany mi šľahačka vždy padne, asi niekde robím chybu. Koláčik ma zaujal. Kedže máme september a október narodino-menínový a navyše navštevový, určite vyskúšam.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (6.9.2010, 19:09)
Ivanka, keď sa pozrieš do viacerých mojich receptov, tak zistíš, že to nie je prvý krát čo som použila túto smotanu. Môžem ju len a len odporučiť, už ju skúšala aj moja neter a tá si ju tiež veľmi pochvaľuje (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (6.9.2010, 19:18)
Vyskúšam :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Želka G. (dzaja26) ID 80145 (6.9.2010, 14:51)
(F) (F) jednoduchý zákusok a určite chutííííííííííííííííííííííí (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (8.9.2010, 10:09)
chutil, bol na oslavu synovcových narodenín (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mária Z. (Cedraa) ID 146152 (6.9.2010, 13:43)
mňammmmmmmmmmmm
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (6.9.2010, 14:00)
(L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Dagmar H. (dasula) ID 6034, mimibazar.sk/dasula (6.9.2010, 12:54)
(zajic) (*) (*) noooo Ivetka, jedine, co by si mi mohla prezradit je, ako zvladat tieto dobroty a zakazat pozadiu rast ,-) ,-) ,-)
Toto vyskusam - ale este sa spytam na tie slahacky cremefine - chodievam okolo nich a som asi prilis konzervativna vyskusat ich - ako chutia? nahradzaju klasicku tucnuuu 8o| slahackovu smotanu? ,-) |:o) (F)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (6.9.2010, 13:58)
Dagmarka to ti neporadím :-D, lebo ja patrím k tým moletnejším (ako krásne som svoju tučnotu nazvala), ale nie je to z môjho pečenia - takéto sladkosti ma príliš nelákajú, u mňa je to skorej chlebom, bez ktorého by som tuším umrela a čo sa týka tej šľahačky tak je vynikajúca, má výbornú chuť, je zrejme aj zdravšia, keďže je rastlinného pôvodu, veľmi rýchlo sa vyšľahá a hlavne dobre drží na koláčoch a tortách, nerozteká sa (L) (L) (L), ja si ju nosím z Čiech, ty ju vídaš v nejakých obchodoch tu u nás?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Dagmar H. (dasula) ID 6034, mimibazar.sk/dasula (8.9.2010, 10:02)
Ivetka, ja okolo nej chodim v Hainburgu a furt tak nedovercivo po nej zizam ,-) ,-) takto som zacala kupovat aj creme fraiche - netusim co za potvora je to, ale je tucna ako slak, ale chutneeee to cudo je ,-) ,-) ,-). tak ja tu slahacku skusim, ved nemozem furt len tie tukove bomby :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤnahlásiť
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 102843 (6.9.2010, 12:46)
mnam..super (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (6.9.2010, 13:54)
Dadka ďakujem (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
lenka t. (plienočka) ID 13045, mimibazar.sk/plienocka (6.9.2010, 10:44)
tá čokoláda so smotanou keď sa zmiešava, čokoláda má byť vychladnutá, či môže aj horúca? *-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (6.9.2010, 13:54)
Lenka myslím si, že by si ju úplne v pohode mohla dať aj do horúcej, ja som ju po odstavení z ohňa chvíľku miešala a potom pridala smotanu, ktorú som práve vytiahla z chladničky a nezrazilo sa to (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (6.9.2010, 10:17)
perfektné musia byť!!!! (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (6.9.2010, 13:53)
Anka veru boli (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (5.9.2010, 22:13)
Ivka vyzeraju bozsky (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (6.9.2010, 8:47)
ďakujem (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jarmila K. (jaja.k) ID 58371 (5.9.2010, 20:16)
velmi jednoduché a určite aj vynikajuce (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (5.9.2010, 20:33)
Jarmilka ďakujem (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (5.9.2010, 20:05)
8o| 8o|mnam vyzeraju uzasne Ivetkaaaa, (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (5.9.2010, 20:08)
ďakujem, boli výborné (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu