. .. .. .. .. .. .
. .

Brutalitka - RECEPT 31064

Deni T. (fufik) ID 1652
.
mimibazar.sk/fufik
Oblasť: Nové Zámky
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.12.2005
Naposledy: 30.4.2018 14:42
Aktualizácia: 6.7.2014 21:39
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 502
RODINNÉ FOTOGRAFIE 6
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 18
RECEPTY 287
NÁVODY 0

KURACIE MÄSO A HYDINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Brutalitka


[ recept č. 31064 zo dňa  ]


Brutalitka


POTREBNÉ PRÍSADY

1,5 kg zemiakov(alebo podľa potreby ), cca 300-350 g mletého mäska, 2 ks vykostených kurácích stehienok (alebo kuracie prsia alebo bravčové karé proste je to na Vás ), kyslú kapustu cca 150-200 g (alebo podľa potreby), 250 - 300 ml kyslej smotany, 5-6 plátkov slaninky , parmezán (alebo hocijaký tvrdý syr ), mleté čierne korenie,mletá červená paprika, soľ, hubové korenie, 150-200 ml vývaru (podla toho ako šťavnaté to chcete mať )

POSTUP PRÍPRAVY

My túto lahôdku voláme burtalitka , neviem či sa už tu nachádza, priznám sa nesledujem to keďže som tu po sto rokoch späť :-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


mleté mäsko osmažíme na olivovom oleji ...


pridáme mleté čierne korenie, soľ, mletá červená paprika ...


kuracie stehienka (či aké mäsko si vyberiete) jemne osolíme, mleté čierne korenie, hubové korenie ....smažíme cca do troch minút...


zemiaky očistíme, umyjeme a nakrájame...


umyjeme si kyslú kapustu ...


rekapitulácia ....


pripravíme si zapekaciu misu a začíname s vrstvami ... prvá zemiaky a kuracie mäsko ...


druhá vrstva mleté mäsko ....


každú ukončujeme so zemiakmi ...


kyslá kapusta a slaninka ...


posledná vrstva ...


podlejeme vývarom množstvo tak cca do 200ml ... prikryjeme a dáme do rúry na 40-45 minút (záleží od rúry) na 200 °C ....


po cca 40 minútach vyberieme a na vrch natrieme kyslú smotanu vymiešanú so soľou .....a dáme naspäť na asi 10-15 minút a zvýšime teplotu na 220-230 °C


pred koncom vyberieme a dáme na vrch syr ... a do zaltista zapečieme ... viď posledný obrázok ...


zapečené do zlatista ..


a na záver ozdobiť a už len si pochutnať na lahôdke... dobrú chuť :-)



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Tortilla s paradajkami alebo špecialitka pre hostí '''''''' | Brutalitka | MEXX kabelka pre sestru >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (8.10.2011, 22:04)
(jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (8.10.2011, 22:04)
(jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Ivana F. (Piso) ID 9933 (10.9.2010, 22:07)
ďakujeme za inšpiráciu, bolo to výborné, odporúčam vyskúšať. (Y) :-) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Deni T. (fufik) ID 1652, mimibazar.sk/fufik (11.9.2010, 14:23)
Ivka ďakujem pekne a teším sa,že chutilo (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Helena B. (hela2) ID 37749 (2.9.2010, 9:23)
tak toto vyzerá super (Y) (Y) (Y) uarčite vyskúšam len si recept budem musieť trošku upraviť :-$ pre 2 ľudí by to bolo veľa aj keď mám doma papkáča ,-)
ODPOVEDAŤ
Deni T. (fufik) ID 1652, mimibazar.sk/fufik (2.9.2010, 10:21)
Helenka ja som ju zmenšila keď to robím tak vo veľkom na celý plech pre 10 dospelých :-) ,-) ,-)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (1.9.2010, 13:49)
Vitaj Deni (flower),dufam,ze nahodis aspon 100 receptov k ospravedlneniu svojej nepritomnosti ,-) ,-) ,-) ,-)
ODPOVEDAŤ
Deni T. (fufik) ID 1652, mimibazar.sk/fufik (1.9.2010, 13:59)
Ľubka juuuj 100 neviem neviem ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu