Marta K. (supermarta) ID 62155 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
Sugo Bolognese
[ recept č. 30804 zo dňa 23.8.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
80 g cibula, 80 g mrkva,80 g zeler,600 g mleteho masa,1/2 kg olupanych paradajok/je mozne aj kupit v doze/, 100 ml cerveneho vina,4 PL olivoveho oleja,1 CL oregana,2 ks bobkoveho listu,1 PL tymianu,2 struciky cesnaku-pretlaceneho,1 konzerva paradajkoveho pretlaku/dala som vsak viac/,sol,korenie
POSTUP PRÍPRAVY
Cibulu,mrkvu a zeler nakrajat n kocky alebo nastruhat,podusit na oliv.oleji,pridat mlete maso a zase podusit,zaliat cervenym vinom,pridat paradajky,paradajkovy pretlak,nasledne dat koreniny,cesnak,bylinky. Ca.1 hodinu pomaly za obcasneho miesania povarit.Nakoniec pridat este paradajkovy pretlak podla potreby ,pripadne okorenit,osolit....posypat parmezanom |
 | Martina P. (Mata406) ID 48300 (23.8.2010, 20:42) |
mňamka , dávaš aj víno Marti ? - zaujímavé, skúsim s ním - teda zeler ja nedávam, nejak ho nemusím- i keď uznám chuť tam može urobiť fain, jedine, že by som ho rozmixla  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (23.8.2010, 20:54) |
Sem-tam supnem aj troska vinka tiez nie vzdy davam zeler,niekedy aj petrzlen co je doma  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |