. .. .. .. .. .. .
. .

Tutto Pesto - RECEPT 30645

Marta K. (supermarta) ID 62155
.
mimibazar.sk/supermarta
Oblasť: Brezno
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 6.10.2008
Naposledy: 28.9.2023 6:13
Aktualizácia: 8.7.2017 0:02
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 122
RODINNÉ FOTOGRAFIE 83
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 87
NÁVODY 0

NÁTIERKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Tutto Pesto


[ recept č. 30645 zo dňa  ]


Tutto Pesto


POTREBNÉ PRÍSADY

cerstve listy bazalky, parmezan, piniove oriesky, olivovy olej,tekvicovy olej,sol,korenie,stipka muskatoveho orieska

POSTUP PRÍPRAVY

x

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


potrebne ingrediencie


Bazalku oplachneme pod tecucou vodou, vysusime,rozmixujeme , prelozime do maziarika. Ked ju dostaneme ako tak do kasovitej podoby, pridame rozmxovane oriesky a dalej tlcieme a tlcieme....potom pridame syr,pomaly pridavame olej( ca.2 PL) a 1/2 PL tekvicoveho oleja-nemusi byt az ho nemate,osolime a okorenime podla potreby. Ja som mala 60 g bazalky,orieskov som dala 3 PL a syra tiez tak 3-4 PL. Toto mnozstvo je orientacne.Kto uz jedol pesto, vie ako chuti,takze si to upravite podla seba. Pesto Genovese je cisto len z oleja,bazalky,orieskov a parmezanu.Moj syr tiez nebol cisty parmezan. Dala som tekvicovy olej lebo je fantasticky!!!!! Existuje velmi vela roznych inych receptov na Pesto, kde sa dava aj cesnak,alebo olivy....



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Lupacky | Tutto Pesto | Bruschetta s paradajkami a mozarelou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Katarina I. (Kaatkaa007) ID 121885 (27.6.2011, 18:44)
Marti, to pesto aj nejako sterilizujete? uskladňujete si ho aj na zimu? Viem že v ladničke vydrží asi tyždeň a niektorý ho aj zamrazujú ale to už nemá takú dobrú chuť a hlavne farbu. Poradíte mi prosím. Ďakujem
ODPOVEDAŤ
Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (2.7.2011, 11:03)
Nie Katka,robim ho v malej davke.V chladnicke vydrzi tak do 2 tyzdnov cerstve!!!Casto ho pouzivam na paradajky s mozarelou, super kombinacia!!! (Y) (Y) (Y) (hello)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (19.8.2010, 13:12)
ja len dodam,ze piniove oriesky su dost drahe 8-| a daju sa chutovo nahradit olupanymi poletymi madlami.Mam to vyskusae (Y)
ODPOVEDAŤ
Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (19.8.2010, 15:15)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)dakujem,ja som tiez nedala cisty parmezan,bol to taky mix parmezanu a dalsich dvoch syrov,len je dolezite aby bol nastruhany uplne na jemnulinko
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (19.8.2010, 11:50)
milujem taketo pesto.... aj vsetky ostatne (zajic) (zajic) (zajic), mne to mama nosila z irska od jamieho olivera a su mnam mnam..... uz odtial odisla tak uz nebudem mat takze spravim.....
ODPOVEDAŤ
Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (19.8.2010, 14:07)
(L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (19.8.2010, 9:38)
Ok, už to vidím, Marti, :-D Pôvodne som si myslela, že to je nejaká kupovaná pasta. Si šikulka. (Y)
ODPOVEDAŤ
Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (19.8.2010, 9:40)
Ivanka dakujem, da sa to aj kupit ,najcastejsie pod nazvom Pesto Genovese.
Ja si pestujem na zahradke bazalku,tak si vzdy trochu utlciem cerstveho pesta.
Casto bazalku pouzivam na paradajky.... (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu