
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Miriam Š. (happyMia) ID 26271 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Zapečené kuracie prsia s camembertom a šampiňónmi[ recept č. 30641 zo dňa 18.8.2010 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Kuracie prsia, camembert (na každú porciu 1/2), smotana, šampiňóny, slepačí bujón, soľ, korenie, vegeta, provensálske korenie POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia narezať, vyklepať, osoliť, okoreniť, ovegetiť. Opražiť na masle a oleji (ja dávam vždy 1/2 masla a 1/2 oleja), opražené rezne vybrať, a do výpeku opražiť očistené šampiňóny, poprášiť hl. múkou, opražiť ju, zaliať vodou, pridať bujón a nakoniec pridať smotanu (je na vás, či dáte smotanu na varenie, alebo 33%-nú). Dochutila som to ešte troškou provensálskeho korenia. Opražené prsia poukladať do zapekacej misy, na každý rezník položiť 1/2 camembertu (plesnivca, hermelínu - komu čo viac chutí) a zaliať šampiňónovou omáčkou a dať zapiecť. Je to pochúťka. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() pred zapečením... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |