
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Paradajkový koláč[ recept č. 30355 zo dňa 10.8.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 100g surových zemiakov, 400 g uvarených zemiakov, 100 g múky, 2 ČL prášku do pečiva, 1 vajce, 50 -100 ml mlieka, 400 g paradajok, soľ, mčk, provensálske korenie, trochu masla na vymazanie pekáča a olivový olej, syr (eidam, mozarella) POSTUP PRÍPRAVY Surové a uvarené zemiaky postrúhame*Pridáme múku, prášok do pečova, vajce a mlieko podľa potreby*Ja pri bezlepkovej múke som mlieko vôbec nepoužila*Osolíme a vypracujeme hustejšie cesto*Cesto dáme na plech a spravíme vyšší okraj*Na cesto poukladáme pokrájané paradajky, osolíme, okoreníme, pridáme provensálske korenie, pokvapkáme olivovým olejom*Vložíme do rúry na 20 min. pri teplote 180 stupňov*Potom koláč vyberieme, pridáme syr a opäť vložíme do rúry, kým sa syr nerozpustí. Recept mám z časopisu Dobré jedlo. |