. .. .. .. .. .. .
. .

Posúch - RECEPT 3031

Martina M. (mmj) ID 19672
.
Oblasť: Liptovský Mikuláš
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.8.2007
Naposledy: 7.12.2016 9:17
Aktualizácia: 13.5.2013 10:58
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 248
RODINNÉ FOTOGRAFIE 147
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 78
NÁVODY 7

SLADKÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Posúch


[ recept č. 3031 zo dňa  ]


Posúch


POTREBNÉ PRÍSADY

2 vajcia, 7 PL cukru, ½ l mlieka, štipka soli, 380 g hladkej múky ( 14 kopcových PL),

POSTUP PRÍPRAVY

Urobíme riedke hladké cesto, dáme na vymastený plech dáme do vyhriatej rúry a pečieme na 200°C asi 15-20 minút.

Vyzerá jednoducho no chutí fajne. Ja ho robievam ako rýchly obed keď ostane polievka z predošlého dňa. Recept je pôvodom z maďarska.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


múka a cukor


pridáme vajcia


mlieko


vylejeme na vymastený plech


dopečený posúch



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Šalát s cottage cheesom | Posúch | pre inšpiráciu >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zuzana V. (Biši) ID 28240 (5.6.2008, 8:46)
Vyskúšala som včera tento posúch, ale bohužial vůbec nieje jedlý. Celý sa mi pri pečení zvlnil, jeden roh prihorel do čierna, a konzistencia toho koláča bola ako stuhnutý puding. Neviem či som urobila ja chybu alebo to také má byt,
Chudák asi skončí v koši.
ODPOVEDAŤ
Martina M. (mmj) ID 19672 (5.6.2008, 23:03)
Neboj aj mne dlhšie trvalo kym som sa naučila piecť posúch no za studena sa dá zjesť. konzistencia má byť skoro taka vždy je trošku iný a robím ho už pár rokov no roh nemá byť čierny, rohy sú chrumkavé a najlepšie treba sa riadiť vlastnou rúrou. (L) pozdravujem
ODPOVEDAŤ
Mária P. (Mayka) ID 13577 (4.6.2008, 9:34)
Ahoj, aj ja som milovnicka posuchov a robievam so smotanou. Do somotany rozhabarkujem jedno vajíčko, pridám soľ a navrch zvknem dať oškvarky posekane na drobno, alebo posypem kôprom alebo na krúžky nakrajam cibuľu a porozhqdzujem to na smotnovy povrch. Ale najradsej mame na tom tie skvarky. Vyskušajtwe a chlapi sa budu oblizovat.
Ja to robievam k fazulovici alebo šošovicovej polievke nasladko. Mnam (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina M. (mmj) ID 19672 (5.6.2008, 23:00)
skúsim aj túto variantu vďaka (L)
ODPOVEDAŤ
margareta i. (pegy) ID 5316 (4.6.2008, 9:04)
Mile maminky, skuste niekedy urobit trosinku hustejsie cesto a poliat ho pred pecenim kyslou smotanou s cesnakom(alebo aj bez). Vola sa to vraj vinohradnicky posuch a je skvely.
ODPOVEDAŤ
Martina M. (mmj) ID 19672 (5.6.2008, 23:00)
tento je na sladko a starka ho robievala aj s kukuričnou múkou no u nas dostať len na hrubo namletú. Ale aj tvoja verzia sa mi pozdáva (Y)
ODPOVEDAŤ
Miriam F. (fehere) ID 10525, mimibazar.sk/fehere (4.6.2008, 8:22)
vcera som ho robila mojim loptosom. len ho tak do seba (jidlo)....este som ho na taniery zaliala redsim vanilkovym pudingom a rychle sladke jedlo bolo na svete :-) (Y) (Y) (Y)
Matka, tesime sa na dalsie super rychle receptiky (hello)
ODPOVEDAŤ
Andrea K. (Meriamon) ID 7000, mimibazar.sk/meriamon (2.12.2007, 16:13)
:^) Maťka a čo ktomu podávaš? Len také samotné? Akej chuti je ten posúch ? Nasladko? Chystám sa to odskúšať... (PL) (hotdog) (hotdog) (hotdog)
ODPOVEDAŤ
Martina M. (mmj) ID 19672 (2.12.2007, 17:58)
Áno je sladký my ho jeme samý s čajíkom no videla som ho jesť aj s lekvárom no sám je lepši. Je to rýchle jedlo a dobré. (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu