
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
SLADKÉ JEDLÁ |
Mirka M. (Myrca) ID 22115 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 30 návštěvníkov) Pečené buchty[ recept č. 19377 zo dňa 28.10.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 500 g hladká múka * štipka soli * 30 g droždie * 40 g práškový cukor * 1 vajíčko * 1 uvarený zemiak * 100 ml roztopené maslo * 200 ml mlieko POSTUP PRÍPRAVY To isté cesto ako na dukátové buchtičky. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
![]() | Jana Lušňáková (jala222) ID 58799 (14.1.2012, 15:44) |
![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana Lušňáková (jala222) ID 58799 (14.1.2012, 15:43) |
čýžžtrvfggtdtefresfdfffdfdfdfrxfrdsffcsgwfsfzťtfg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana Lušňáková (jala222) ID 58799 (14.1.2012, 12:59) |
Ahoj, chcem sa spytat ci ten zemiak ma byt uvareny v supke alebo klasicky...? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Eva T. (Evulqa) ID 33802 (28.10.2009, 19:21) |
české buchty mňaaaaaaaaaaaaam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Mirka M. (Myrca) ID 22115 (30.10.2009, 13:41) |
Ďakujem ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |