
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZAVÁRANINY |
melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KVASAKY PODLA MNA*****[ recept č. 30307 zo dňa 9.8.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY uhorky,kôpor,chren,soľ,voda POSTUP PRÍPRAVY Uhorky poriadne umyjeme,prepichneme ihlou a trocha orežeme konce.Na dno pohára dáme veľa kôpru a chren,natlačíme uhorky a zalejeme osolenou prevarenou a vychladnutou vodou.Ja dávam na liter vody jednu kopcovitú lyžicu soli.Dáme do väčšej misy,keby veľmi vykvasili a zakryjeme malým tanierikom. Necháme niekde na boku,aby neboli na teplom mieste a na slnku.Väčšinou robím v nedeľu a v piatok,kedže robievam na chate,sú vykvasené.Dajú sa potom zasterilizovať,ale najprv ich je treba oplachnúť a zaliať čistým slaným nálevom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
![]() | Zuzana K. (*emica*) ID 115925 (5.8.2013, 2:55) |
Kvašáky milujeme. Ja ich aj odkladám na zimu. Do 7dcl flaše naložím vykvasené uhorky a zalejem ich tou vodou, v ktorej vykvasili. Zatvorím viečkom a sterilizujem v hrnci s vodou od začiatku vretia 2 minúty.Potom fľaše povyberám a nechám na linke vychladnúť.Sú výborné. | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (21.8.2013, 20:36) |
Zuzka,výborný nápad,sterilizovať.U nás ich jem iba ja,tak hádam dáke ešte stihnem dať kvasiť. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lucia Baranova (luckaeuro) ID 24486, mimibazar.sk/luckaeuro (9.8.2010, 16:09) |
Kvašáky poznáme iba z čítania odtiaľto, ako chutia? je to rýchla náhrada sterilizovaných uhoriek? alebo to chutí celkom inak? Ďakujem. ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Liana R. (liaro) ID 62105 (21.8.2013, 21:38) |
je to celkom ina specificka chut.treba vyskusat | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (9.8.2010, 17:49) |
Kvasené chutia ,aspoň mne,omnoho lepšie.Tam prebieha mliečne kvasenie,v sterilizovaných sú kyslé od octu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (9.8.2010, 9:38) |
kvašáky milujem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (9.8.2010, 18:30) |
Ivetka,ja tiež ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |