. .. .. .. .. .. .
. .

HRASKOVOMRKVOVA ZMES***** - RECEPT 30291

melania l. (lararuby) ID 130989
.
Oblasť: Banská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 5.1.2010
Naposledy: 28.7.2024 12:32
Aktualizácia: 14.11.2012 20:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 852
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 5
RECEPTY 272
NÁVODY 12

ZAVÁRANINY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


HRASKOVOMRKVOVA ZMES*****


[ recept č. 30291 zo dňa  ]


HRASKOVOMRKVOVA ZMES*****


POTREBNÉ PRÍSADY

hrášok,mrkva,soľ,ocot,voda

POSTUP PRÍPRAVY

Hrášok vylúpeme,zalejeme vriacou vodou, pridáme štipku cukru a uvaríme.Mrkvu ošúpeme a celú dáme uvariť do mäkka.Nakrájame ju na drobné kocky.Do pohárov dávame po vrstvách.Ja som dávala do horčicových za slabú lyžičku soli a asi poldeci octu.Dolejeme vodou,v ktorej sa varil hrášok a zaviečkujeme.Sterilizujeme asi 15 minút od bodu varu.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

vylúpaný hrášok
*
*


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< OVOCNY LETNY SALAT***** | HRASKOVOMRKVOVA ZMES***** | SALAT Z GRILU_ZELENINOVY***** >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Eva A. (Eviana) ID 114156 (22.8.2010, 20:22)
Melanka... super nápad... máš to takto rovno nachystané do šalátiku, si hlavička (clamp) (clamp) (clamp) (F)
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (22.8.2010, 20:33)
Potrebovala som ho minúť a toto riešenie bolo najschodnejšie.Zeleninu nemrazím,radšej v mraziaku držím mäso. ,-) ,-) ,-) (F) (F) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (9.8.2010, 9:46)
výborne vyzerá (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y), nezvykne sa kaziť? Viem, že moja mamka mávala s hráškom patálie
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (9.8.2010, 17:53)
Nálev má byť slanokyslý,potom nie je taký háklivý na na kvasenie.Mne sa osvedčilo dávať úplne nové viečka,ked som si nie istá,či zavaranina prežije. ,-) ,-) ,-) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu