končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Martina P. (Mata406) ID 48300 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Bulgurové kari rizoto s hráškom a tofu[ recept č. 30263 zo dňa 7.8.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY * 1 1/2 šálky bulgur * 3 šálky vývar *1 cibuľa * 2 strúčiky cesnak * 200g mraz.hrášok * 200g biele tofu * 100g tavený syr bamb.typu * 2 vajíčka * 1 ML kari * vegeta * MČK * 1 ML pr.cukor * 2 vajíčka * POSTUP PRÍPRAVY v obr. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI - bulgur zalejeme horúcim vývarom, povaríme pod pokrievkou caa 5 min, odstavíme a necháme dojsť asi 30 min /šálku som použila o objeme 200ml/ - nakrájané tofu na pásiky si zatiaľ dáme marinovať - pokvapeme ho sladkou a klasik sójovou omáčkou, kari korením a vegetou, .... marinujeme 30 min..... to je čas kým budeme mať bulgur pripravený k použitiu - potom tofu sprudšie poopekáme na troške oleja do chrumkava - opečené vyberieme na tanierik - vo výpeku si opečieme nakrájanú cibuľu do sklovita /ak treba možme pridať trošku oleja/, po tom pridáme na plátky nakrájaný cesnak a tiež ho opečieme, len čo sa uvoľní voňa - pridáme hrášok, ochutíme troškou MČK a 1 ML pr.cukru ... zakryjeme pokrievkou, podusíme - po udusení hrášku, vytlačíme syr a pridáme kari korenie ... najskor premiešame s hráškom kari a potom necháme stopiť syr - a nakoniec primiešame vopred pripravený bulgur, opečené tofu a všetko riadne premiešame, prehrejeme - posledný krok ... rozklepneme vajíčka, necháme ich zatiahnuť .. a potom už iba všetko premiešame - tak aby vajká neboli surové - dobrú chuť :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Ingrid H. (ingrid 49) ID 282096 (13.4.2016, 18:49) |
ODPOVEDAŤ |
Monika M. (Michalikova) ID 76425, mimibazar.sk/michalikova (8.8.2010, 13:11) | |
Maťka ja sa skláňam pred Tvojou kreatívnou tvorivosťou skombinovať pre mňa neskombinovateľné. Ja by som v živote do rizota nedala syr,ani vajíčka mňa by toto proste nanapadlo,no musím to vyskúšať-lebo to vyzerá stráášne dobré,a tiež ďakujem Darinke za objavenie bulguru,lebo my so Samkom ho tiež zbožňujeme. |
|
ODPOVEDAŤ |
Martina P. (Mata406) ID 48300 (8.8.2010, 13:52) | ||
jeej ďakujem Monika, si zlatá - ja som si bulgur tiež strašne obľúbila - malé tiež ľúbia , aj manžel u nás bez komentára a toto mu dokonca strašne chutilo - ono to vyzerá ako taká masa čohosi tento recept, alebo čo - ale je to chutnučké | ||
ODPOVEDAŤ |
Darina B. (danda3) ID 104195 (7.8.2010, 22:57) | |
Mňam, zas sem ide dobrý receptík, mňa bulgur vždy zachráni, keď neviem, čo rýchleho by som navarila, takže sa teším na Tvoju verziu!!! | |
ODPOVEDAŤ |
Martina P. (Mata406) ID 48300 (7.8.2010, 23:01) | ||
ja ho milujem Darinka - ani nevieš ako som Ti vďačná za jeho objavenie | ||
ODPOVEDAŤ |
Darina B. (danda3) ID 104195 (7.8.2010, 23:07) | |||
A ja za Tvoje variácie naň, určite vyskúšam! | |||
ODPOVEDAŤ |