
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Martina P. (Mata406) ID 48300 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Bulgurové kari rizoto s hráškom a tofu[ recept č. 30263 zo dňa 7.8.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY * 1 1/2 šálky bulgur * 3 šálky vývar *1 cibuľa * 2 strúčiky cesnak * 200g mraz.hrášok * 200g biele tofu * 100g tavený syr bamb.typu * 2 vajíčka * 1 ML kari * vegeta * MČK * 1 ML pr.cukor * 2 vajíčka * POSTUP PRÍPRAVY v obr. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() - bulgur zalejeme horúcim vývarom, povaríme pod pokrievkou caa 5 min, odstavíme a necháme dojsť asi 30 min /šálku som použila o objeme 200ml/ ![]() - nakrájané tofu na pásiky si zatiaľ dáme marinovať - pokvapeme ho sladkou a klasik sójovou omáčkou, kari korením a vegetou, .... marinujeme 30 min..... to je čas kým budeme mať bulgur pripravený k použitiu ![]() - potom tofu sprudšie poopekáme na troške oleja do chrumkava - opečené vyberieme na tanierik ![]() - vo výpeku si opečieme nakrájanú cibuľu do sklovita /ak treba možme pridať trošku oleja/, po tom pridáme na plátky nakrájaný cesnak a tiež ho opečieme, len čo sa uvoľní voňa ![]() - pridáme hrášok, ochutíme troškou MČK a 1 ML pr.cukru ... zakryjeme pokrievkou, podusíme ![]() - po udusení hrášku, vytlačíme syr a pridáme kari korenie ... najskor premiešame s hráškom kari a potom necháme stopiť syr ![]() - a nakoniec primiešame vopred pripravený bulgur, opečené tofu a všetko riadne premiešame, prehrejeme ![]() - posledný krok ... rozklepneme vajíčka, necháme ich zatiahnuť .. a potom už iba všetko premiešame - tak aby vajká neboli surové ![]() - dobrú chuť :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Ingrid H. (ingrid 49) ID 282096 (13.4.2016, 18:49) |
![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Monika M. (Michalikova) ID 76425, mimibazar.sk/michalikova (8.8.2010, 13:11) |
![]() ![]() ![]() ![]() Ja by som v živote do rizota nedala syr,ani vajíčka mňa by toto proste nanapadlo,no musím to vyskúšať-lebo to vyzerá stráášne dobré,a tiež ďakujem Darinke za objavenie bulguru,lebo my so Samkom ho tiež zbožňujeme. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Martina P. (Mata406) ID 48300 (8.8.2010, 13:52) |
jeej ďakujem Monika, si zlatá ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Darina B. (danda3) ID 104195 (7.8.2010, 22:57) |
Mňam, zas sem ide dobrý receptík, mňa bulgur vždy zachráni, keď neviem, čo rýchleho by som navarila, takže sa teším na Tvoju verziu!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Martina P. (Mata406) ID 48300 (7.8.2010, 23:01) |
ja ho milujem Darinka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Darina B. (danda3) ID 104195 (7.8.2010, 23:07) | |
A ja za Tvoje variácie naň, určite vyskúšam! ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |