
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mirka M. (Myrca) ID 22115 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Krkovička s pórovou omáčkou[ recept č. 30088 zo dňa 2.8.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY krkovička + korenie na pác * olej * kečup * sójová omáčka * pór POSTUP PRÍPRAVY Krkovičku nakrájame na plátky a napácujeme. Korenie na pác dáme podľa vlastnej chuti, ako sme zvyknutí. Dobre odležanú, napácovanú krkovičku opečieme pomaly na oleji z oboch strán. Potom k nej pridáme kečup, sójovú omáčku a nakrájaný pór. Dusíme do mäkka. Potom mäso vyberieme a omáčku mierne zahustíme. Podávame napríklad so zemiakmi. |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (2.8.2010, 17:29) |
super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |