
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
SLADKÉ JEDLÁ |
Martina M. (mmj) ID 19672 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Parádne lievance[ recept č. 2994 zo dňa 28.11.2007 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 20 dkg hrubej múky, 20 dkg hladkej múky, 1 PL práškového cukru, 2 žĺtky, z 2 bielkov sneh, 5 dcl mlieka, ½ droždia, štipka soli, mrazené drobné ovocie ( maliny, jahody, ríbezle), 2 PL cukru, 1 kyslá smotana, 1 vanilkový cukor POSTUP PRÍPRAVY V teplom mlieku rozmrvíme droždie, trošku cukru a necháme vykysnúť. Všetko spolu zmiešame a pridáme kvások a sneh. Cesto musí byť polotekuté necháme vykysnúť cca pol hodiny a opekáme z oboch strán. Podávame spojené lekvárom na to vymiešanú kyslú smotanu s vanilkovým cukrom. A potom polejeme rozpusteným mrazeným ovocím zmiešaným s cukrom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() pripravíme cesto, ktoré necháme pol hodiny kysnúť ![]() pečieme lievance z oboch strán ![]() mrazené ovocie s cukrom na miernom ohni necháme roztopiť ( nie variť) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Miriam F. (fehere) ID 10525, mimibazar.sk/fehere (30.1.2008, 13:00) |
Vyzeraju fantasticky a urcite aj chutia na 1***. ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lucia H. (Luc2) ID 5741, mimibazar.sk/luc2 (29.11.2007, 7:48) |
Teda, tie aj parádne vyzerajú ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |