končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
ZAVÁRANINY |
eva o. (enia74) ID 27391 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Čierne ríbezle na spôsob brusníc-úžasná delikatesa![ recept č. 29889 zo dňa 28.7.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg ríbezlí 600g cukru 1/2 lyžičky mletej škorice 1/2 balíčka vanilkového cukru 2 lyžice rumu (ja som dala aj viac) citrónová šťava POSTUP PRÍPRAVY Očistené ríbezle vložíme do hrnca, pridáme cukor, škoricu, rum a na miernom ohni 10minút povaríme. Nakoniec pridáme citrónovú šťavu a rum a ešte teplý kompót nalejeme do pohárov a dobre uzavrieme. Obrátime hore dnom aby nám chytilo viečko a necháme vychladnúť. Môžme používať k mäsu, alebo aj vyprážanému syru, príp. zaliať pudingom.Ja ho robievam už 2roky a je naň veľký dopyt! |
Martina L. (Macika L) ID 37062 (30.9.2013, 12:48) |
Absolútne dokonalé dali sme si k sviečkovej skutočná delikatesa moc ďakujem !!! |
ODPOVEDAŤ |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (28.12.2012, 16:29) |
ODPOVEDAŤ |
eva o. (enia74) ID 27391, mimibazar.sk/enia74 (28.12.2012, 16:08) |
Dievčatá, tento rok som ho robila aj z aronie, lebo som nevedela co s nou a celkom dobre. Tento kompotik pouzivam aj do strudle vymiesany s tvarohom!! vynikajuce!! len nezabudnut odliat stavicku a tu mozete pouzit ako sirup detičkám. |
ODPOVEDAŤ |
Lucia F. (Lucka7) ID 22900 (7.8.2011, 22:15) | |
Akurát som dokončila túto fajnotku | |
ODPOVEDAŤ |
Lucia F. (Lucka7) ID 22900 (7.8.2011, 22:15) | |
Akurát som dokončila túto fajnotku | |
ODPOVEDAŤ |
eva o. (enia74) ID 27391, mimibazar.sk/enia74 (23.6.2012, 10:56) | |
super po roku ho idem robit znova už ste všetky kompotiky popapali? ako chutili? |
|
ODPOVEDAŤ |
Lucia F. (Lucka7) ID 22900 (14.7.2012, 9:49) | |||
Ešte mi pár pohárikov zostalo, ale je to úžasná mňamka | |||
ODPOVEDAŤ |
Lucia F. (Lucka7) ID 22900 (14.7.2012, 9:49) | |||
Ešte mi pár pohárikov zostalo, ale je to úžasná mňamka | |||
ODPOVEDAŤ |
martina a. (fatinka) ID 97732 (9.8.2010, 17:02) | |
teraz rozmyslam ze ci by sa nedalo nieco taketo podobne urobit aj z cernic,ved aj tie su kysle co myslis? | |
ODPOVEDAŤ |
eva o. (enia74) ID 27391, mimibazar.sk/enia74 (23.6.2012, 10:59) | |
skusili ste aj z tych cernic?? treba skusat, experimentovat a ked budu dobre - na buduci rok treba urobit viac ja na jeseň zavaram aj ciste zelene rajciny co nedozreju a pridavam tam cesnak, cibulku, mrkvicku lebo take ciste mi nechutia |
|
ODPOVEDAŤ |
eva o. (enia74) ID 27391, mimibazar.sk/enia74 (28.12.2012, 16:05) | ||
ja som ho tento rok robila aj z aronie, lebo som nevedela co s nou a celkom dobre. tento kompotik pouzivam aj do strudle vymiesany s tvarohom!! vynikajuce!! len nezabudnut odliat stavicku a tu mozete pouzit ako sirup | ||
ODPOVEDAŤ |
martina a. (fatinka) ID 97732 (9.8.2010, 17:00) | |
vyborny kompot,uz sa tesim na jesenne a zimne vecery,ked si urobime divinu alebo omacku z tohoto kompotu.Dakujem | |
ODPOVEDAŤ |
Martina P. (Mata406) ID 48300 (28.7.2010, 16:01) | |
jaaj mňam - nemám ríbezle | |
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (28.7.2010, 13:45) | |
super!!!!!! | |
ODPOVEDAŤ |
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (28.7.2010, 13:40) | |
preco som nemala ten recept, ked nasi este mali v zahradke ribezle snad sa podari zohnat aspon nejake, milujem vyprazany encian s brusnicovou omackou, ale cerstve brusnice je velmi tazko zohnat | |
ODPOVEDAŤ |
Helena B. (hela2) ID 37749 (28.7.2010, 14:37) | ||
Janík ja robievam tento recept http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1796 je | ||
ODPOVEDAŤ |
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (28.7.2010, 15:53) | |||
takze sa da aj z cervenych? sice tie uz mame len mrazene,ale mozno by to slo aj z tych,ci nie? neskusal niekto? dakujem,Heli za tip | |||
ODPOVEDAŤ |
Helena B. (hela2) ID 37749 (29.7.2010, 7:30) | ||||
Janíček ja mám ten recept odskúšaný robila som ho už 3x ale len z čerstvých a níkdy mi z ních z roka na rok nezostane Tento rok budem aj ja robiť z mrazených lebo som bola na dovolenke keď zreli. Myslím, že by to nemalo vadiť Robím aj takýmto spôsobom http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1797 a keď sú čiastočne rozpečené tak ich prepasírujem cez sitko, dám do pohárikov od výživy a ešte vysterilizujem. Je to výborný ribezľový rôsol. | ||||
ODPOVEDAŤ |