
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
TORTY |
Ingrida S. (barbina1999) ID 158829 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Jahodové srdce[ recept č. 29494 zo dňa 17.7.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 300 g mrazeného lístkového cesta., 25 g práškového cukru., 1 a 1/2 balíčka stužovača šľahačky., 2 cl čerešňového likéru., 200 ml sladkej šľahačky., 25 g sekaných pistácií., 250 g jahôd., mätové lístky., POSTUP PRÍPRAVY Rozmrazené lístkové cesto vyvaľkáme na pomúčenej doske na plát hrubý cm a položíme na plech opláchntý vodou. Z cesta vyrežeme podľa papierovej šablóny srdce a povrch niekoľkokrát popicháme vidličkou. Zo zvyškov nakrájame 3 prúžky, z ktorého upletieme vrkôčik. Ten potrieme vodou a umiestnime okolo koláča na plechu. Pečieme ho v predhriatej rúre asi 25 minút. Práškový cukor zmiešame zo stužovačom šľahačky, zmes pridáme do šľahačky a ušľaháme dotuha. Do šľahačky zamiešame likér a pistáciové orechy a natrieme ju na upečený korpus. Umyté, očistené a odkvapkané jahody poukladáme na tortu, ktorú ozdobíme mätovými lístkami i mašličkou upečenou z lístkového cesta. Napokon tortu posypeme práškovým cukrom. |
![]() | sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (17.7.2010, 18:31) |
mňááááám.....tečú mi slinky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |