
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
SLADKÉ JEDLÁ |
Andrea H. (andikah) ID 15831 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Trhance starej mamy[ recept č. 29327 zo dňa 12.7.2010 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 3 vajcia, 30 g prášk cukru, 250ml mlieka, 125 g polohrubej múky, štipka soli, štvrť lyžičky prášku do pečiva, 40 g hrozienok, 2 lyžice rumu, 30 g Ramy, vanilkový cukor na posypanie POSTUP PRÍPRAVY Hrozienka pokropíme rumom. Zltky vyslahame s praskovym cukrom a solou, pridame mlieko, muku, prasok do peciva a hrozienka. Nakoniec vmiešamy tuhý sneh z bielkov. V panvici roztavíme lyžicu RAMY, na ňu vylejeme polovicu cesta. Keď spodok cesta na slabom ohni zhnedne, placku vyberieme na tanier. V panvici roztopíme ďalšiu časť masla a opečieme cesto aj z druhej strany. Takto upečené cesto roztrhame 2 vidličkami na kusky a uložíme na tanier. Druhu polovicu cesta tak isto pripravíme. Celé trhance ešte raz opečieme rýchlo na pomastenej panvici a nakoniec ho posypeme vanilkovým cukrom. Podávame s kompotom... |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (12.7.2010, 19:27) |
aj tak boli naše starké najlepšie kucháročky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Andrea H. (andikah) ID 15831, mimibazar.sk/andikah (12.7.2010, 21:41) |
veru boli ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |