
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CUKROVINKY |
Andrea R. (Anndy) ID 8888 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Liata čokoláda[ recept č. 2908 zo dňa 21.11.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 biela čokoláda, 1 čokoláda na varenie, 1 dcl mlieka , 100g masla , + maslo na vymazanie formičiek POSTUP PRÍPRAVY 1 .) Najprv si pripravíme formičky, do ktorých budeme liať čokoládu. Formičky sú najlepšie kovové , ale môžeme použiť aj vnútro z bonboniery . 2.) Zvolené formičky poriadne vymastíme maslom a necháme v chladničke ztuhnúť. 3.) Tmavú čokoládu rozpustíme s 50 g masla a 2 lyžicami mlieka . Po rozpustení rozlejeme čokoládu do formičiek a dáme na 30 min. do chladničky. 4.) S bielou čokoládou budeme postupovať úplne rovnako. Keď ju budeme mať rozohriatu vytiahneme z chladničky už ztuhnutú tmavú čokoládu a bielu na ňu nalejeme a dáme do chladničky, necháme ju tam 2-3 hodiny. Potom ju z formičiek vyklopíme a môžme papkať:) |