
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Dominika A. (KAJKA-PAJKO) ID 11 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) ČÍNA[ recept č. 29 zo dňa 10.3.2006 ] POTREBNÉ PRÍSADY hydinové mäso, pór , vajce , vegeta , korenie na čínu , biele víno alebo vermut , cibuľa , sójová omáčka , olej. POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na kocky alebo akokoľvek inak a naložíme na noc do marinády ( ale nemusíme ) z : vajce , vegeta , sójová omáčka , korenie , vermut al.víno .Všetko podľa chuti. Osmahneme na cibuli a dusíme.Pred odstavením , asi na 10 minút , pridáme do panvice na kolieska nakrájaný pór a podusíme do mierneho zmäknutia. Podávame s ryžou ( ja , keď ryžu odstavím , pridám do nej buď kukuricu alebo hrášok , ALEBO hneď na začiatku varenia do nej na hrubo nastrúham mrkvu ) alebo s hranolkami pečenými v rúre. Celé spracovanie netrvá dlhšie ako 30 minút! A je to tráááááášne chutné! |