. .. .. .. .. .. .
. .

ČÍNA - RECEPT 29

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 11 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


ČÍNA


[ recept č. 29 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

hydinové mäso, pór , vajce , vegeta , korenie na čínu , biele víno alebo vermut , cibuľa , sójová omáčka , olej.

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso nakrájame na kocky alebo akokoľvek inak a naložíme na noc do marinády ( ale nemusíme ) z : vajce , vegeta , sójová omáčka , korenie , vermut al.víno .Všetko podľa chuti.
Osmahneme na cibuli a dusíme.Pred odstavením , asi na 10 minút , pridáme do panvice na kolieska nakrájaný pór a podusíme do mierneho zmäknutia.
Podávame s ryžou ( ja , keď ryžu odstavím , pridám do nej buď kukuricu alebo hrášok , ALEBO hneď na začiatku varenia do nej na hrubo nastrúham mrkvu ) alebo s hranolkami pečenými v rúre.
Celé spracovanie netrvá dlhšie ako 30 minút! A je to tráááááášne chutné!
<< Prekladané kuracie rezne | ČÍNA | Lyžičkové mäso >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu