
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Zuzana B. (zuma) ID 1548 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Prekladané kuracie rezne[ recept č. 28 zo dňa 10.3.2006 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 400 g kuracích pŕs, soľ, mleté čierne korenie. Plnka: 150 g šampiňónov, 1 cibuľu, 1 vajce, soľ, mleté čierne korenie, 50 g šunky, 150 g pochúťkovej smotany, 50 g strúhaného syra POSTUP PRÍPRAVY Umyté a osušené kuracie prsia pokryjeme mikroténovou fóliou, poklepeme a z oboch strán posolíme. Na chladnom mieste ich necháme dvadsať minút odležať. Potom ich na panvici prudko opečieme a preložíme do zapekacej misy. Opečené rezne pokvapkáme výpekom, rozložíme na ne šampiňónovú plnku, pokryjeme plátkami šunky, zalejeme pochúťkovou smotanou a dáme piecť do vyhriatej rúry. Pár minút pred dopečením posypeme prekladané kuracie rezne strúhaným syrom a zapečieme. Plnka: Očistenú a nadrobno nakrájanú cibuľu orestujeme na oleji. Pridáme nakrájané šampiňóny a spolu podusíme. Napokon pridáme do masy rozšľahané vajcia, zmes posolíme a okoreníme mletým čiernym korením a urobíme praženicu. Dobrú chuť!!! |