. .. .. .. .. .. .
. .

Falošné kinder bueno - RECEPT 28665

Kristína S. (kristinast) ID 22409
.
mimibazar.sk/slivkovci
Oblasť: Stupava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 16.9.2007
Naposledy: 2.10.2018 15:14
Aktualizácia: 1.9.2012 11:56
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 19
RODINNÉ FOTOGRAFIE 7
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 53
NÁVODY 0

DETSKÉ ŠPECIALITY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 67 návštěvníkov)


Falošné kinder bueno


[ recept č. 28665 zo dňa  ]


Falošné kinder bueno


POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 12 lyžíc polohrubej múky 1 lyžička prášku do pečiva 2 lyžice oleja 4 lyžice kakaa 8 lyžíc kryštálového cukru 6 vajíčok velkých alebo 7 menších maslo a hrubá múka na vymastenie a posypanie dvoch papierov na pečenie PLNKA: 1/2 kg tvarohu 25 dkg zmeknutého masla 5 lyžíc práškového cukru alebo 3 lyžice cukru a 2 lyžice medu 14 lyžíc smotany na šlahanie

POSTUP PRÍPRAVY

Žltky vyšľaháme s kryštálovým cukrom do peknej peny mixérom, cca dve minúty. Pridáme kakao, olej, múku, prášok do pečiva a nakoniec primiešame už len metličkou ušlahaný sneh zo 6tich bielkov. Na plech dáme papier, ktorý natrieme maslom a posypeme hrubou múkou - aby sa nám cesto na ten papier neprilepilo.Cesto rozdelime na dve časti a jednu rozotrieme po papieri - nie úplne po okraj, cca 1 cm od okraju necháme voľné, lebo aj tak je cesto dosť nízke. Pečieme v predhriatej rúre cca na 180 stupnoch takých 10 - 12 minút. Vrch cesta sa nebude zdať opečený, ale ak by ste ho nechali veľmi dlho, tak by sa vám mohlo pripiecť. Upečené vyberieme a necháme na papieri vychladnúť. To isté spravíme aj s druhou polkou cesta.
Ušľaháme si tvaroh s maslom, cukrom, smotanou a dáme do chladničky stuhnúť. Keď nám dve cestá vychladnú a plnka stuhne, dáme si dosku, položíme na ňu jedno cesto, natrieme plnku na vychladnuté cesto a na vrch dáme druhé cesto. Jemne vrch koláčika potlačíme dlaňou, len tak aby sa nám to vrchné cesto dotklo plnky. Dáme do chladničky a necháme stuhnúť, potom krájame. Pokiaľ nezjete všetko, dá sa to dať aj do mrazničky, v horúcom dni si to vyberiete a za chvíľku môžete skonzumovať. Dobrú chuť.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


takto vyzerá upečené cesto


druhé cesto upečené


hotovo



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Fantastický šťavnatý čučoriedkový koláčik | Falošné kinder bueno | Farebne trojuholníčky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lenka P. (lienkap) ID 20048 (25.2.2012, 17:40)
(Y) :-) (flower) (X) (child12) (leto) (balicek) (balicek) :-)
ODPOVEDAŤ
Monika B. (moncika15) ID 58456 (23.2.2012, 23:37)
tak toto skusim hned v sobotu (Y)
ODPOVEDAŤ
Kristína S. (kristinast) ID 22409, mimibazar.sk/slivkovci (24.2.2012, 9:06)
:) verim ze bude chutit (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Simona M. (SittaLilas) ID 159596 (21.1.2012, 15:54)
To je predsa Kinder mliečny rez nie Bueno..ale vyzerá super (Y)
ODPOVEDAŤ
Kristína S. (kristinast) ID 22409, mimibazar.sk/slivkovci (21.1.2012, 16:02)
Simonka, teraz som normalne rozmyslala ako vyzera bueno a ako mliecny rez :) mas pravdu :) ale super ze recept tu mam uz ani neviem ako dlho :) dakujem za opravu (X) [A]
ODPOVEDAŤ
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (19.1.2012, 15:22)
musim ho cim skor vyskusat... (clamp)
ODPOVEDAŤ
Kristína S. (kristinast) ID 22409, mimibazar.sk/slivkovci (21.1.2012, 15:31)
je vyborne a urcite vyjde :-)
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (25.6.2010, 18:26)
na toto kinder bueno sa tesim.......
ODPOVEDAŤ
Kristína S. (kristinast) ID 22409, mimibazar.sk/slivkovci (26.6.2010, 13:53)
doplnený recept, tak prajem dobrú chuť :)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu