. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

*♥*Treska bola u nás dneska *♥* - RECEPT 28561

kristína s. (nigina) ID 32120
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.1.2008
Naposledy: 22.10.2019 0:07
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 201
NÁVODY 0

RYBY A DARY MORA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


*♥*Treska bola u nás dneska *♥*


[ recept č. 28561 zo dňa  ]


*♥*Treska bola u nás dneska  *♥*


POTREBNÉ PRÍSADY

Treska alebo pangas alebo iná dobrá ryba, hladká múka, korenie na steak, mčk, červená paprika, majoránka, soľ, citrón, olej alebo masť,

POSTUP PRÍPRAVY

Tento recept je hrozne jednoduchý, tak kto nechce, nech nečíta. Ja mám jeden dôvod, prečo ho sem dávam (ahoj Zuzka, ahoj Jaja:) tak mi to prepáčte.
Rybu umyjeme, trocha osušíme servítkou a posolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Necháme asi 15 - 20 minút postáť. Medzitým si pripravíme obaľovaciu zmes - 4 PLhladká múka, mčk, červená paprika, majorán a steakové korenie asi po 1 čL . Dobre zmiešame a ryby v zmesi dobre vyobraciame. Hneď kladieme do rozpáleného oleja alebo masti. Opečieme dochrumkava z obidvoch strán. Nenapichovať, obracať plochou vareškou alebo teflónovou obracačkou. Vyložiť na papierovú utierku kvôli odsatiu tuku.
<< *♥*Grilované copy v medovej marináde*♥* | *♥*Treska bola u nás dneska *♥* | *♥*Lasagne s baklažánom a omáčkou Bolognese*♥* >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (6.7.2010, 13:21)
U nás dneska. :-D :-D :-D Práve idem koštovať. (hello) (hello) (hello)... (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (22.6.2010, 18:17)
no co viac si moze clovek priat? davno sme rybku nemali,uz by sa aj hodila :^)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (22.6.2010, 18:15)
ja davam len hl. muku, cervenu papriku a niekedy tam supnem kôpor.... rusim aj zajtra spravim veru..... (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (22.6.2010, 17:42)
takže treska dneska heej? :-D taku chrumkavučku by som si dala aj teraz hned a bez zemiakov,len tak do ruky ,-) takato je naj |:o)
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (upravené 22.6.2010, 21:39)
Robievam takto pstruhy alebo lipne,len nedávam majoránku a steakové korenie,na rošte ale aj na panvici,výborné (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (F) (F) (L)ešte pridávam rascu.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu