kristína s. (nigina) ID 32120 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)
*♥*Treska bola u nás dneska *♥*
[ recept č. 28561 zo dňa 22.6.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Treska alebo pangas alebo iná dobrá ryba, hladká múka, korenie na steak, mčk, červená paprika, majoránka, soľ, citrón, olej alebo masť,
POSTUP PRÍPRAVY
Tento recept je hrozne jednoduchý, tak kto nechce, nech nečíta. Ja mám jeden dôvod, prečo ho sem dávam (ahoj Zuzka, ahoj Jaja:) tak mi to prepáčte. Rybu umyjeme, trocha osušíme servítkou a posolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Necháme asi 15 - 20 minút postáť. Medzitým si pripravíme obaľovaciu zmes - 4 PLhladká múka, mčk, červená paprika, majorán a steakové korenie asi po 1 čL . Dobre zmiešame a ryby v zmesi dobre vyobraciame. Hneď kladieme do rozpáleného oleja alebo masti. Opečieme dochrumkava z obidvoch strán. Nenapichovať, obracať plochou vareškou alebo teflónovou obracačkou. Vyložiť na papierovú utierku kvôli odsatiu tuku. |
 | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (6.7.2010, 13:21) |
U nás dneska. Práve idem koštovať. ...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (22.6.2010, 18:17) |
no co viac si moze clovek priat? davno sme rybku nemali,uz by sa aj hodila  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Veronika G. (veronika45) ID 20591 (22.6.2010, 18:15) |
ja davam len hl. muku, cervenu papriku a niekedy tam supnem kôpor.... rusim aj zajtra spravim veru.....  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (22.6.2010, 17:42) |
takže treska dneska heej? taku chrumkavučku by som si dala aj teraz hned a bez zemiakov,len tak do ruky takato je naj  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | melania l. (lararuby) ID 130989 (upravené 22.6.2010, 21:39) |
Robievam takto pstruhy alebo lipne,len nedávam majoránku a steakové korenie,na rošte ale aj na panvici,výborné ešte pridávam rascu. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |