Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
 | Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (20.6.2010, 22:40) |
jeeej, to je super tip s tym zapecenim a syrom. Mnaaaam. Urcite niekedy prichystam.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (21.6.2010, 12:12) |
ja to mam fakt rada,uz od detsrva  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (20.6.2010, 22:20) |
robi maso,heeej? no skusim sa po takom poobzerat. ako to chuti? alebo aku to ma strukturu? ide to skor ku sojovemu masu alebo tofu alebo comu? inak,aj ja zapekam palacinky vo vrchnaku od jenskeho skla,mam take ovalne,presne akurat na palacinky  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (21.6.2010, 12:12) |
robi maso,heeeej .Na chut som mu prisla v praci,casto nam to robievaju.Ako spiz,v sezamovom cesticku,v ananasovom cesticku,ako cinu.Aku to ma strukturu,asi ako maso.A chutovo.....chute vie naberat,ale podla mna chuti ovela lepsie akosoja  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |