
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
lucia h. (3bitka) ID 69705 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) výborné slané rohlíčky[ recept č. 28489 zo dňa 20.6.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 100 ml mlieka(ja som pridala o niečo viac.mne sa to zdalo málo), 20 g droždie-ja som dala polku z droždia...nevážila som to...,, 1 lyžička cukru, 300g hrubej muky, 200g hladkej muky, 1 palmarín, 60g udeneho syra, 2lyžičky soli, na potretie vajíčko,na ozdobu sezam,mak,kmin..... POSTUP PRÍPRAVY V miske si pripravíme z droždia,cukru a vlažného mlieka kvások a necháme ho podkysnut.potom pridáme muku,postruhany syr,palmarín a vypracujeme hladké cesto.vypracované cesto sformujeme do valčeka a rozrežeme na 6 rovnakých dielov.každý diel rozvalkáme na okrúhlu placku,hrubú asi 3-5 mm.cesto rozrežieme na 16 rovnakých dielov.každý diel zrolujeme od širšieho k užšiemu.poukladáme na plech vystlaný papierom,potrieme rozšlahaným vajíčkom a posypeme podla chuti....pečieme vo vyhriatej rure na 150stup.asi 35 min... PS:ja som nemala čas hned dat piect rohlíčky tak som po vypracovaní šupla cesto do chladničky.a robila som s nim asi až po hodine...pekne nakyslo cesto..a vobec tomu neuškodilo... dobru chut OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (30.1.2016, 12:23) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Zuzana D. (avanka) ID 14337 (20.6.2010, 20:48) |
aj ja chcem recept, cez vikend oslavujeme syncekove 2 rocky ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Lucia L. (Lucqaa) ID 108180 (20.6.2010, 20:46) |
aj mne sa pacia ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Denisa M. (geena) ID 144758 (20.6.2010, 20:03) |
mne sa pacia ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |