
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Martina M. (mmj) ID 19672 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Rezne naložené[ recept č. 2824 zo dňa 13.11.2007 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg bravčového stehna, (kare), MARINÁDA: 3 vajcia, ½ čl majoránky, ½ čl ml. korenia, ½ čl karí korenia, 1 čl červenej papriky, 1 čl. rasce, 1pl solamil, ½ čl soli, 2-5 strúčikov cesnaku ( podľa chuti), kečup, horčicu a wonchesterovú omáčku podľa chuti. POSTUP PRÍPRAVY Rezne vyklepeme, z ostatných surovín vymiešame zmes a do tejto zmesi namočíme mäso a necháme odstráň v sklenej miske 24 hod. Potom mäso opečieme na oleji. Podávame s hranolkami a výdatnou zeleninovou oblohou. My ho robievame na silvestra. deň pred tým si ho naložím a na druhý deň mám voľno. Volá sa to naložené rezne možno to poznáte!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() bravčové rezne naklepeme ![]() pripravíme zmes na marinovanie ![]() marináda ![]() do marinády namočíme mäso ![]() na druhý deň opečieme na oleji ![]() hotovo OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (16.11.2013, 14:21) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Věra N. (Věra N.) ID 75068 (21.1.2011, 9:52) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Estera L. (saxinka) ID 14692 (2.12.2007, 20:08) |
Aj ja ich zvyknem robiť, môže sa opiecť takto na prírodno, ale ked chcem zmenu - obalím len v stúhanke ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Olga S. (olinečka) ID 28514 (2.12.2007, 19:33) |
Nepoznám,ale vyskušam ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Martina M. (mmj) ID 19672 (2.12.2007, 23:50) |
Skús sú naozaj dobré mňam mňam | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Maria K. (MajaKačeňáková) ID 29264 (2.12.2007, 19:29) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |