Eva H. (Evitchka) ID 26145 |
Oblasť: Nitra |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 31.10.2007 |
Naposledy: 5.8.2014 20:05 |
Aktualizácia: 24.1.2011 16:11 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)
..paprikovy dip..
[ recept č. 28180 zo dňa 13.6.2010 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
cervena paprika * olivovy olej * sol * citronova stava * sladka mleta paprika /alebo paliva/ * petrzlenova vnat
POSTUP PRÍPRAVY
...kludne aj ako chutovka k pochutkam z grilu...
Robili sme takto:
1. cervenu papriku ocistime, potrieme olivovym olejom a ugrilujeme 2. vychladnute kusky papriky zbavime supky a duzinu rozmixujeme spolu s citronovou stavou a petrzlenovou vnatou 3. ochutime solou a mletou sladkou ci palivou paprikou |
Eva K. (evekei) ID 31604 (4.7.2010, 8:41) |
Evinka to je ale lahôdečka mne by to tiež pasovalo aj k cestovinkám super receptík  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Bozena M. (bombiska) ID 79911 (14.6.2010, 21:31) |
Mnam....tak to najblizsie pri grilovacke vyskusam.Super dip  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Eva H. (Evitchka) ID 26145 (14.6.2010, 22:02) |
budem sa tesit Bozenka grilovane papriky su same o sebe vyborna vec, nie je na tom co pokazit  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (14.6.2010, 21:11) |
Tá krásna červená farba. Papriky na grile môžem. Tiež mi je to tažké na žalúdok, ale milujem to. Musím si kúpiť nový mixér, starý vypovedal službu....  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Eva H. (Evitchka) ID 26145 (14.6.2010, 22:01) |
Zlatka, dakujem povodny receptik bol trosku iny, do dipu isli aj vlasske orechy ale ja ich koli mojmu alergikovi nepouzivam. no dobre to bolo aj bez nich, staci trosku fantazie a vyborny dip je na svete  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Darina B. (danda3) ID 104195 (14.6.2010, 21:04) |
Evka, hneď by som si dala, vyzerá to prudko jedlo!!!  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Eva H. (Evitchka) ID 26145 (14.6.2010, 21:58) |
dakujem Darinka, dnes som si zvysny dip dala na spagety a chutilo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (13.6.2010, 21:16) |
Evulienka,tebe to dnes ale dobre varilo dip musi byt urcite fantasticky,viem si zivo predstavit ku grilovanemu masku len zial,ja papriku nemozem no,vlastne aj mozem,len moj zaludok akosi nie ale receptik na  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Eva H. (Evitchka) ID 26145 (13.6.2010, 21:26) |
Matulienka dakujem, nazbierali sa mi cervene papriky tak som ich takto zlikvidovala skoda, ze nemozes, ja viem ako to je, tiez si musim iste veci odopriet, ale nastastie sa s tym da zit a vychutnavat si vsetko ostatne  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | andrea o. (hillary) ID 61659 (13.6.2010, 20:43) |
Evka aj ja mám rada tieto papriky sú výborné také letné len ja ich krájam na pásiky no ako dip sú lepšie také mixované ako máš ty  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Eva H. (Evitchka) ID 26145 (13.6.2010, 21:22) |
tak tak Andrejka, ved to, ze letne vsetko letne a cerstve je nenahraditelne, skoda ze leto nie je stale tak si ho uzime naplno!  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Adriana S. (adrika280) ID 34442 (13.6.2010, 20:12) |
Milujem tento dip, sem tam zvyknem pridat na tenke platky olivy - zelene s paprickami. A urcite trosinku palive . Evulik dip je uzasna vec, ale to masko vedla tiez nie je na zahodenie  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Eva H. (Evitchka) ID 26145 (13.6.2010, 21:20) |
dakujem ti Adrika slniecko veru, toto je jeden z tych receptov, ktory je tolkokrat iny kolkokrat ho spravis.. nabuduce vyskusam aj s olivami, tie priam milujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Katarína T. (studiokatja) ID 26305, mimibazar.sk/studiokatja (13.6.2010, 19:56) |
Teda Evi, toto milujem dávam tam trošku olivového oleja s chilli. Vidím, že máme rovnaké chute  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Eva H. (Evitchka) ID 26145 (13.6.2010, 21:18) |
to ma tesi Katka mozeme sa navzajom inspirovat  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | alije k. (alka36) ID 79302 (13.6.2010, 19:55) |
juuj Evicka ja papriku zboznujem na vsetky mozne sposoby ...fajnotka  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Eva H. (Evitchka) ID 26145 (13.6.2010, 21:17) |
juj tak to by si si posmakla Alka a dakujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Iveta S. (yvett) ID 11052 (13.6.2010, 18:47) |
ku grilovanému mäsku musí byť výborný  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Eva H. (Evitchka) ID 26145 (13.6.2010, 21:16) |
dakujem Ivetka, bol naozaj chutny, taka trosku zmena  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |