
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
MLETÉ MÄSO |
Martina M. (mmj) ID 19672 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Pastiersky koláč - Shepherd´s Pie[ recept č. 2818 zo dňa 12.11.2007 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 500g mletého hovädzieho mäsa, 2 mrkvy, 2 cibule, 1/3 sáčku mrazeného hrášku, 6 veľkých šampiňónov, 1 kocka hovädzieho bujónu, 2 lyžičky Wonchesterovej omáčky a 2 lyžičky solamylu, zemiaky ( 6-7 väčších), mlieko, maslo POSTUP PRÍPRAVY Rúru si predhrejeme na 200°C. Zemiaky uvaríme do mäkka a urobíme pridaním mlieka a masla hladkú kašu. Cibuľu nakrájame na kocky a spražíme do sklovita potom pridáme mäso a smažíme kým sa všetko mäso nezatiahne. Potom pridáme na kocky nakrájanú mrkvu, hrášok a šampiňóny a smažíme asi 2-3 min. Medzitým za stáleho miešania privedieme do varu 150 ml vody, bujón, wonchesterovú omáčku a solamyl. Zmes mäsa vložíme do zapekacej misy, zalejeme bujónom pozor nesmie plávať a na vrch rozotrieme vidličkou ozdobne zemiakovú kašu a dáme zapiecť do rúry na cca 20 -30 min. Kaša musí byť upečená do chrumkava. Podávame s cviklou, kyslými uhorkami alebo šalátom. Robila ho moja sestra Mária, recept má z anglicka a bol naozaj super. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() na cibuľku pridáme mäso ![]() pridáme mrkvu ![]() šampiňóny, hrášok (ja som dala aj trochu kukurice) ![]() zalejeme vývarom a wonchesterom ![]() zahustíme asi 2 čl somalylu a dáme do zapekacej misy ![]() zo zemiakov urobíme riedku kašu ![]() dáme na mäsovú hmotu ![]() vidličkou upravime ![]() upečené po 25 min.Mňam OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Magdaléna M. (glee) ID 216137 (17.4.2012, 20:44) |
Chcem sa opytat, ci je nutne davat tam ten vyvar, resp. bujon? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Martina M. (mmj) ID 19672 (18.4.2012, 10:22) |
nie je nutné ale dodá lepšiu chuť, | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (18.12.2011, 9:21) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (12.11.2008, 18:16) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (10.10.2008, 17:34) |
vyzera to velmi dobre, urobime aby bola doma zmena ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.10.2008, 16:42) |
juuj,toto milujem. to je asi to najlepsie,co anglicka kuchyna vycarovala. mnamky, spravime si tiez. ![]() jedinu chybicku to ma,ze po vychladnuti to uz nie je celkom "vončo". najlepsie je cerstve, potom zemiacky stuhnu. asi lepsie robit v mensich davkach a ked si to chcete pripravit dopredu,tak udusit maso a zemiaky spravit cerstve. |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Maja G. (mrka2) ID 29128 (26.2.2008, 20:31) |
no dnes som to robila,sice na zajtra,ale trosku som zobla a je to super!!! mnam! ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Martina M. (mmj) ID 19672 (26.2.2008, 21:29) |
som rada že chutí ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Kristína P. (Kitty26) ID 3488 (13.11.2007, 14:20) |
![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Martina M. (mmj) ID 19672 (13.11.2007, 14:53) |
dobrý nápad ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Denisa J. (Damia) ID 3904 (13.11.2007, 12:42) |
Nooo vyzerá to dobreeeeeee...dnes vyskúšam... ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Martina M. (mmj) ID 19672 (13.11.2007, 12:51) |
Aj to chutí fajne ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |