. .. .. .. .. .. .
. .

*****Jednoduchý (!) a osviežujúci jahodový koláčik :) - RECEPT 28122

Anna K. (anka1881) ID 155321
.
Oblasť: Humenné
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.6.2010
Naposledy: 14.3.2019 12:24
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


*****Jednoduchý (!) a osviežujúci jahodový koláčik :)


[ recept č. 28122 zo dňa  ]


*****Jednoduchý (!) a osviežujúci jahodový koláčik :)


POTREBNÉ PRÍSADY

*piškóty, kyslá smotana, jahody, vanilkový cukor, pravé holandské kakao *krájač na vajíčka, špajla, sklenená misa, možno potravinárska fólia

POSTUP PRÍPRAVY

!!lepšie fotky tortičky vložím neskôr, keď sa dostanem k normálnemu foťáku :)!! ** Je to úžasný, vynikajúci, jednoduchý, ***** koláčik. Jeho prípravu hravo zvládnu aj deti a stavím sa, že ho v nejakej obmene isto už aj poznáte. Ja ho prinášam s pár zlepšovákmi :) a bez jogurtu alebo šlahačky, pretože si myslím, že jahody sú najlepšie len s kyslou smotanou :P My ho máme najradšej takto, je hotový za 10 min. a v lete je to to najlepšie, čo môžete z jahôd urobiť!!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Staaale nemám dobré fotky, sú u mamky v pc a neviem sa k nim dostať:/ Takže takto, nachystáme si piškótky, kyslú smotanu zmiešame s vanilkovým cukrom (podľa chuti a podľa kyslosti jahôd, niekedy tam nemusíme dávať žiaden) a sklenenú misu (môžeme ju predtým vystlať s potravinárskou fóliou). Rozotrieme na dno trochu tej smotany s cukrom a vyskladáme to pekne celé s piškótami. Nato prídu jahody, nakrájané krájačom na vajíčka (ide to s ním krásne rýchlo).


Na jahôdky príde už poriadna vrstva smotany s cukrom.


Opäť piškótky.


Opäť jahôdky (po schladení budú krásne presvitať spopod smotany:)


toto je posledná vrstva kyslej smotany - začína výroba kakových vlniek :)


1 - 2 lyžičky kakaa a trochu kyslej smotany zmiešame a lyžičkou nalejeme na tortu pár takýchto pruhov


a pekne krásne sa začneme umelecky činiť (alebo neumelecky ako ja:D)... jednoducho robíme vlnky, osmičky, cik-cak... to je jedno, hlavne nech je to pekné :) tortičku dáme chladiť aspoň na 2 hodinky (najlepšie je nechať ju v chladničke celú noc, ale to sa nám podarilo zistiť len náhodou, keď sme nedopatrením zabudli na jeden kúsok)... takže čo viac dodať, bon appetit! :)



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Anna K. (anka1881) ID 155321 (17.6.2010, 2:27)
Naozaj odporúčam, už sme ho robili 3x za posledné 2 týždne ,-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
sona r. (sona16) ID 49770, mimibazar.sk/sona16 (15.6.2010, 12:37)
poprosim cely receptik..vyzera vynikajuco ide tam len kysla smotana s cukrom??
ODPOVEDAŤnahlásiť
Anna K. (anka1881) ID 155321 (17.6.2010, 2:26)
:-$ prosím, tu ho máte, síce stále s nekvalitnými fotkami :-( a áno ide tam len kyslá smotana s cukrom :-p
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (12.6.2010, 18:34)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu